Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


3 листопада 2020

Набір до Школи стратегічних комунікацій та антифейку

Facebook Twitter LiveJournal

Фундація Суспільність за сприяння інтернет-видання «Детектор медіа», ГО «Інтерньюз-Україна»  та Незалежної медійної ради запрошує журналістів з усіх регіонів країни взяти участь у Школі стратегічних комунікацій та антифейку, яка відбудеться 20 листопада в онлайн форматі. Набір на програму триватиме до 17 листопада.


Учасники заходу навчатимуться протидіяти інформаційним маніпуляціям, агресивній дезінформації та фейковим новинам, довідаються, як не потрапити у пастку, працюючи з великими масивами новин, правильно і швидко верифіковувати інформацію з відкритих джерел, ідентифіковувати вірусні кампанії ботоферм та тролів.


 


Тренерами школи будуть українські журналісти та експерти, фахівці галузі стратегічних комунікацій, які допоможуть учасникам навчитися приймати правильні редакторські рішення під час щоденної журналістської роботи.


 


«Школа стратегічних комунікацій та антифейку ставить за мету сприяти розвитку в Україні якісної журналістики, впровадженню медіаінновацій, обміну досвідом співпраці між журналістами на національному та регіональному рівнях», – йдеться в повідомленні.


 


Участь в школі безкоштовна.


 


Реєстрація: усім кандидатам необхідно заповнити аплікаційну форму за посиланням до 18:00 17 листопада 2020 року. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.


 


Додаткову інформацію можна отримати за телефонами 067 444 56 80, 044 483 03 72 або souspilnistfoundation@gmail.com.


 


Цей проєкт став можливим за підтримки проєкту USAID «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews, та за допомоги приватних благодійників.



Коментарі

Додати коментар