Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


21 вересня 2020

Журналістика в часи пандемії: серія курсів для безпечної та ефективної роботи журналістів

Facebook Twitter LiveJournal

«Висвітлення COVID-19» — серія з трьох спеціалізованих курсів, розроблена Thomson Media для журналістів, які працюють із темою спалаху коронавірусу.

Серед учасників, які пройдуть серію «Висвітлення COVID-19», буде розіграно вільний доступ до 20 платних курсів із бібліотеки Thomson Foundation на вибір. Для участі в акції необхідно пройти серію курсів до 30 вересня включно.

Ви дізнаєтесь, як убезпечити себе та людей, з якими ви будете працювати під час висвітлення пандемії, як проводити інтерв’ю та збирати інформацію в часи, коли обмеження на пересування та зустрічі стають значними перешкодами для журналістів. Серія курсів базується на досвіді висвітлення попередніх епідемій та пандемій таких, як епідемія ТГРС(SARS) та Ебола. У курсах зібрано приклади найкращих методів, розроблених журналістами та медіа-організаціями, що висвітлюють спалах Covid-19.

Серія курсів допоможе зрозуміти типи дезінформації щодо пандемії, які можете знайти у соціальних мережах та в Інтернеті. Ви дізнаєтеся про техніки та інструменти, які допоможуть визначити неправдиву інформацію і матимете впевненість при публікації матеріалів.

Навчання доступне українською мовою:

Якщо ви не проходили курси на платформі Journalism Now, система запропонує вам зареєструватися. В результаті ви отримаєте логін та пароль, який зможете використати, щоб записатися на курс, який зможете проходити самостійно у зручний для вас час.

Довідка

Серія онлайн курсів із висвітлення COVID-19, а також курс «Мобільна журналістика та сторітелінг» є результатом співпраці Thomson Media та International Alert в рамках проєкту ЄС «Підтримка соціальної згуртованості в Україні: ініціативи громади з розбудови миру та адвокасі». Проєкт фінансується Європейським Союзом.




Коментарі

Додати коментар