Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


2 вересня 2020

Долучайся до Journalism Exchange Program

Facebook Twitter LiveJournal

MDF почали новий набір на програму Journalism Exchange Program для молодих журналістів, які працюють у професії до 5 років! 


MDF адаптували JEP під карантинні умови через COVID-19 і вже не вперше пропонують стажерам працювати у форматі онлайн з досвідченими менторами-практиками, які допоможуть розвивати професійні навички. Протягом місяця у менторів буде 3 підопічних журналісти, з якими вони інтенсивно працюватимуть.  


 


Хто ментори?


 


▪️Олександра Горчинська з Нового Времени – навчить журналістів писати на чутливі теми; 


▪️Олексій Федоров з Na chasi – пояснить, чому дизайн та верстка важливі, та як без особливих технічних знань оформляти сухі матеріали в соковиті;


▪️Тетяна Гордієнко із The Lede – вчить дуже просто та зрозуміло, зокрема, за допомогою вправ на creative writing;


▪️Федір Попадюк з Української Правди – веде телеграм-канал та подкаст «УП. Кляті питання» і розкаже про секрети аудіовиробництва;


▪️Валерія Єгошина – 4 роки розслідує та викриває в проєкті "Схеми. Корупція в деталях", навчить правильно шукати інформацію та подавати складні теми креативним способом.


 


Оскільки стажування проходитиме в онлайн-форматі, MDF не виплачуватимемо стажерам стипендії. Адже отримані знання і навички принесуть більше користі, ніж будь-яка стипендія.  


 


Податися на стажування можна до 8 вересня ось тут



Коментарі

Додати коментар