Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 липня 2020

АУП запрошує на вебінар «Журналістика 2020: як стандарти впливають на відповідальне інформування аудиторії» 9-10 липня

Facebook Twitter LiveJournal

Коли уміння створити відповідальний та ефективний контент у соцмережах перетворюється на «must have». Якщо не хочеш залишитися на самоті серед лавини фейкової та спотвореної інформації. Коли розумієш, що саморегулювання медіа існує не тому, що так хочуть редактори чи директори медіа. А наявні стандарти продиктовані столітньою боротьбою за популярність та інформативність серед аудиторії.

Академія української преси за підтримки Фонду Конрада Аденауера в Україні (харківський офіс) запрошує на вебінар «Журналістика 2020як стандарти впливають на відповідальне інформування аудиторії». Вебінар відбудеться 9-10 червня 2020 року. До участі запрошуються журналісти, викладачі журналістики, студенти-журналісти та блогери.

За два дні ми розкажимо про:

  • Система саморегуляції медіа.
  • Етика соцмереж
  • Самопрезентація в соцмережах
  • Конфліктно-чутлива
  • Створення ефективного контенту.

Переглянути програму можете ось тут

Щоб зареєструватися, будь ласка, заповніть АНКЕТУ >>> 

Участь є безкоштовною.

Необхідно завантажити та встановити безкоштовний додаток Zoom (https://zoom.us/). Бажано завчасно розібратися з особливостями користування та в налаштуваннях, вибрати правильний ракурс для камери.

Мати ноутбук/мобільний із зарядним пристроєм (тривалість вебінару майже 5 годин), обов’язкова наявність веб-камери (вбудованої камери ноутбуку, камери смартфону) та мікрофону. Зверніть увагу на стабільність інтернет з’єднання.

Відбір відбуватиметься на конкурсних засадах, відібрані учасники отримають запрошення.

Кількість місць для вебінару обмежена.

Учасникам, яких буде відібрано до участі, 8 липня о 17:00-18:00 прийде повідомлення на електронну пошту або за вказаним під час реєстрації номером телефону.

Контактна особа:

Юлія Кулик, 050-734-45-79, info@aup.com.ua




Коментарі

Додати коментар