Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


3 березня 2020

Запрошуємо на семінар «Журналістика конфліктів: стереотипи, лексика, акценти»

Facebook Twitter LiveJournal

Висвітлення подій під час збройного конфлікту значно підвищує вимоги до журналіста: він має розуміти принципи роботи у зоні бойових дій, дотримуватися професійних та етичних стандартів, відповідально ставитися до безпеки. Крім того, у кризових умовах помножується його відповідальність за інформацію, адже будь-яке спотворення, недоречне слово чи відверта брехня можуть призвести до фатальних наслідків.

Для тих, хто зацікавлений темою і хоче навчитися професійно інформувати громадськість під час збройного конфлікту, Академія української преси за підтримки Фонду Конрада Аденауера (філія у Харкові) проведе дводенний семінар «Журналістика конфліктів: стереотипи, лексика, акценти».

  • Семінар: «Журналістика конфліктів: стереотипи, лексика, акценти»
  • Дата і місце проведення: 30-31 березня 2020 рік – Харків

Щоб зареєструватися, будь ласка, заповніть анкету тут>>>

Участь є безкоштовною. Харчування і проживання (для учасників з інших міст) за рахунок організаторів. Компенсація витрати на проїзд буде здійснена за наявності квитків на маршрутне таксі, автобус, потяг не вище 2-го класу розміщення.

Відбір відбуватиметься на конкурсних засадах, відібрані учасники отримають запрошення. Реєстрація завершується за 4 дні до початку заходу.

_________

Контактна особа:
Яна Сидоряченко, асистент проектів АУП
(067) 638 72 65
yana_sid@aup.com.ua




Коментарі

Додати коментар