Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


23 січня 2020

Тренінг «Тематика поводження з відходами та альтернативної енергетики в журналістських публікаціях»

Facebook Twitter LiveJournal

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» за підтримки FOJO Media Institute (Швеція) оголошує про початок проведення конкурсу на участь у тренінгу «Тематика поводження з відходами та альтернативної енергетики в журналістських публікаціях».

Кого ми запрошуємо взяти участь у конкурсі: журналістів, насамперед, регіональних медіа.

Тренінг «Тематика поводження з відходами та альтернативної енергетики в журналістських публікаціях» – це двомодульна навчальна програма, під час якої ви дізнаєтеся:
• про основні напрямки охорони довкілля в Україні та про систему захисту охорони довкілля, в тому числі про імплементацію Орхуської конвенції в Україні;
• як застосовують законодавство про охорону довкілля в Україні громадські формування, що захищають екологічні права населення;
• як користуватися відкритими джерелами екологічної інформації в Україні та як використовувати джерела в своїй подальшій роботі;
• поспілкуєтесь з національними та міжнародними експертами з екології та поводження з відходами;
• розглянете організацію поводження з відходами в Україні та Європі;
• ознайомитесь з роботою підприємств щодо поводження з відходами в Києві;
• попрацюєте з тренерами над планами власних публікацій;
• отримаєте зворотній зв’язок від тренерів за власними матеріалами.

1 модуль: 27-29 лютого 2020 р., Київ
2 модуль: 12-13 березня 2020 р., Київ

Тренери та експерти

Олег Хоменок, член Ради директорів Глобальної мережі журналістів-розслідувачів – GIJN, старший радник з питань медіа Internews Network. Сертифікований тренер і консультант з журналістики та газетного менеджменту: FOJO (Kalmar, Sweden), World Bank Institute, BBC World Service Trust (London), NewsPlex of South Carolina University (USA). Має 26-річний досвід роботи в журналістиці, медіа-освіті, GR, керуванні проектами з журналістських розслідувань та медіапідтримки в пострадянських країнах.

Експерт з питань газу й енергетики, редактор «Бізнес Цензор» Сергій Головньов, який працював редактором економіки у виданні Insider, у відділі розслідувань «Forbes Україна», в проекті з дослідження публічних фінансів «Наші гроші», політичним кореспондентом у виданні «КоммерсантЪ-Украина», кореспондентом у регіональних газетах Запоріжжя.

Експерти тренінгу: міжнародні та українські фахівці у галузі журналістики та екології.

Як стати учасником тренінгу?
Заповніть анкету 
за посиланням до 13 лютого 2020 року включно (відправлені пізніше анкети не будуть розглядатися).
Група учасників (16 осіб) формується на конкурсній основі. Учасники зобов`язуються бути присутніми та брати активну участь під час усіх днів циклу тренінгів.
Результати відбору буде оголошено до 17 лютого 2020 року. Організатори залишають за собою право повідомити результати лише відібраним учасникам та не пояснювати причин такого рішення.

Додаткові умови участі
Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація транспортних витрат. Організатори також забезпечують харчуванням на час проведення тренінгу.

Додаткові запитання надсилайте на електронну адресу irina.irrp@ukr.net або за номером телефону 067-547-22-33. Контактна особа – Ірина Шпаковська.

 

Джерело: ІРРП




Коментарі

Додати коментар