Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


4 липня 2019

Тренінг із журналістики рішень: як написати матеріал, який змінить життя громади

Facebook Twitter LiveJournal

15-16 липня у Києві відбудеться тренінг із журналістики рішень.

Solution Journalism (або «журналістика рішень») – це не просто модний тренд у професійній діяльності журналістів. Це спроба знайти відповіді та рішення на безліч питань і проблем. Журналіст/ка працює з таким підходом, якщо не хоче:

  • лише відтворювати прес-релізи заходів,
  • писати хвалебні оди органам влади чи політикам,
  • просто описувати суспільні проблеми, а прагне шукати реальні механізми їх вирішення.

Якщо маєте бажання не просто писати, а й впливати на зміни у громаді своїми журналістськими матеріалами, запрошуємо вас відвідати дводенний тренінг від ГО «Інтерньюз-Україна».

Коли? 15–16 липня 2019 року

Де? Київ, місце проведення буде повідомлено відібраним учасникам

Окрім можливості здобути нові навички роботи у напрямі Solution Journalism, учасники тренінгу отримають стипендію на написання двох матеріалів про ключові реформи в Україні у форматі, дружньому до аудиторії, що включає малюнки та інфографіку.

Кількість місць обмежена. Для участі необхідно зареєструватися до липня за цим посиланням.

Учасникам, які успішно пройдуть відбір, прийде підтвердження на електронну пошту. Для учасників з регіонів України організатори забезпечують проживання (1 ніч), харчування та відшкодовують вартість проїзду за наявності квитків (купейний квиток туди-назад, 2 клас Інтерсіті).

Додаткову інформацію ви можете отримати у координаторки тренінгу Олександри Панової (099 255 33 05 або opanova@internews.ua).

Захід організовано ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.




Коментарі

Додати коментар