Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


7 травня 2019

Школа екологічної журналістики: набір на І навчальний модуль

Facebook Twitter LiveJournal

Програма розвитку ООН в Україні оголошує набір до Школи екологічної журналістики. Тема першого модулю: “Зелений порядок денний для України”.

Для кого?

До участі запрошуються журналісти всеукраїнських та регіональних ЗМІ, блогери та медіаактивісти із усіх областей України, котрі цікавляться темами сталого розвитку та охорони довкілля.

Про що?

Перше заняття буде присвячено висвітленню ключових екологічних проблем для України та шляхам пошуку достовірної інформації про стан довкілля. Ви дізнаєтесь про те, як висвітлювати у ЗМІ зміни клімату, розвиток відновлюваних джерел енергії, а також як використовувати у роботі дані оцінки впливу на довкілля (ОВД) та стратегічної екологічної оцінки.

За результатами навчання учасники отримають сертифікати.

Які умови участі?

Охочих взяти участь в навчанні, просимо заповнити анкету до 10 травня 2019 року (включно).

Участь у школі безкоштовна для 20 учасників, яких буде обрано за результатом розгляду анкет. Затвердженим учасникам із інших областей організатори забезпечують проїзд до Києва. 
Ми повідомимо про результати відбору до 13 травня 2019 р (включно).

Школа екологічної журналістики започаткована в рамках реалізації Проекту “Підтримка Парламенту України з питань сталої енергетики та охорони довкілля”, що впроваджується Програмою розвитку ООН за фінансової підтримки Швеції (Embassy of Sweden in Kyiv).

Докладніше про проект тут

Подія у facebook.

 

Ддерело: Громадський простір




Коментарі

Додати коментар