Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 березня 2019

ЖУРНАЛІСТІВ ЗАПРОШУЮТЬ НА ТРЕНІНГ «ЦІЛІ СТАЛОГО РОЗВИТКУ."

Facebook Twitter LiveJournal

Журналістів запрошують на тренінг "Цілі сталого розвитку"

21 березня 2019 року з 09.30 до 17.00 в Полтавської облдержадміністрації (м. Полтава, вул. Соборності, 45, зелена зала) відбудеться обласний Форум «Цілі сталого розвитку: Полтавський вимір».

Форум має на меті донесення до громадськості Полтавщини інформацію про глобальні цілі сталого розвитку (ЦСР), сприяти їх локалізації та впровадженню на регіональному рівні, створенню мережі партнерів та активістів, які активно долучатимуться до реалізації ЦСР на рівні області, районів та об’єднаних територіальних громад. Цілі сталого розвитку (ЦСР), які ще називають «Глобальними цілями» – це загальний заклик до дій, спрямованих на те, щоб покінчити з бідністю, захистити планету, забезпечити мир і процвітання для всіх людей у світі.

У форумі візьмуть участь представники міжнародних організацій, органів влади, ЗМІ, інститутів громадянського суспільства, приватного сектору, ОСББ, ОСН (органів самоорганізації населення).

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у форумі та майстер-класі, який проведуть у межах форуму з висвітлення ЦСР у місцевій пресі. Майстер-клас відбудеться з 12.30 до 15.00 в ОКІА «Новини Полтавщини» (м. Полтава, вул. Соборності, 45, к. 517).

Організатори оголосять про конкурс журналістських матеріалів на краще висвітлення реалізації ЦСР на Полтавщині.

Учасникам з інших міст та районів компенсують вартість проїзду (за умови наявності квитків).

Для участі у форумі та майстер-класі потрібно зареєструватися до 14.03.2019 р. за посиланням https://bit.ly/2ES2oEy.




Коментарі

Додати коментар