Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


14 лютого 2019

Семінар “Засоби масової інформації та соціальна комунікація для запобігання соціальних конфліктів”

Facebook Twitter LiveJournal

Представники національних та регіональних ЗМІ, запрошуються прийняти участь у дводенному практичному семінарі – “Засоби масової інформації та соціальна комунікація для запобігання соціальних конфліктів” (Київ, 22-23.02.2019 р.).

До участі запрошуються діючі журналісти із міст – Київ, Львів, Чернівці, Хмельницький, Полтава, Херсон.

Перевага буде надаватися для учасників, які приймали участь у регіональних заходах проекту “Зміцнення ролі ЗМІ в розбудові миру в Україні”.

Семінар буде використовувати інтерактивні методики навчання, які дозволять залучити учасників до процесу навчання, обговорення та організації дискусій.

Участь у заході є безкоштовною. Організація забезпечує учасників необхідними матеріалами та харчуванням.
Транспортні витрати та перебування у м. Київ під час проведення заходу, передбачені проектом.

Проект “Зміцнення ролі ЗМІ в розбудові миру в Україні” навчатиме представників місцевих, регіональних та центральних ЗМІ як створити і зробити адекватний медіа-контент, який буде зосереджений на гострих питаннях сьогодення та який у той же час буде в змозі зменшити конфліктні ситуації в суспільстві.

Учасникам проекту будуть допомагати кваліфіковані тренери, фасилітатори, фахівці з подолання конфліктів та спеціалісти з питань миробудування з міжнародним досвідом роботи – Брунова-Калісецька Ірина та Єлігулашвілі Максим.

Реєстрація учасників: 22 лютого 2019 р. з 09.00 до 10.00
Початок заходу: 22 лютого 2019 р. – 10.00
Закінчення заходу: 23 лютого 2019 р. – 18.00

Якщо у вас виникли будь-які питання щодо проекту, зателефонуйте нам за номером tel:+380632147652 або напишіть на info@dpi.org.ua

Проект “Зміцнення ролі ЗМІ в розбудові миру в Україні” реалізується ГО «Демократичні та громадські ініціативи» http://www.dpi.org.ua/ (Київ) за сприяння відділу преси, освіти та культури посольства США в Україні (Київ).

“Здійснено в рамках проекту за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Media Development Fund of the U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.”

Анкета для участі: тут.

 

Джерело: Громадський простір




Коментарі

Додати коментар