Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 жовтня 2018

Конкурс на участь у тренінгу для журналістів та журналісток з питань ЛГБТ

Facebook Twitter LiveJournal

Запорізький обласний благодійний фонд «Гендер Зед» оголошує конкурс на участь у тренінгу «Школа Толерантності з питань ЛГБТ», який відбудеться з 21 по 23 листопада 2018 року в м. Запоріжжя.

Школа Толерантності з питань ЛГБТ розрахована на діючих журналістів та журналісток, а також студентів та студенток відповідних факультетів старших курсів вищих навчальних закладів.

Заявки приймаються з усіх регіонів України.

Етичні кодекс та стандарти журналістики – це основа незалежної професійної журналістики. Українська журналістика має бути першою в рейтингу професіоналізму, і останньою в рейтингу мови ворожнечі.

Експерти та експертки розкажуть усе важливе, що стосується тем гомосексуальності, бісексуальності, трансгендерності та ЛГБТ-руху як такого. Медіаекспертка попрацює над відпрацюванням навичок роботи з матеріалами на тему ЛГБТ.

Про що Ви дізнаєтесь:

  • Що таке сексуальна орієнтація та гендерна ідентичність (СОГІ)? І чому геї не хочуть стати жінками, а лесбійки не мріють змінити стать на чоловічу?
  • Як проявляється гомофобія у повсякденному житті та у ЗМІ?
  • Яку коректну лексику треба використовувати?
  • Чи можна змінити сексуальну орієнтацію?

Інші деталі:

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори відшкодовують витрати на проживання, харчування, проїзд учасників та учасниць проекту.

Тренінг проходитиме повних три дні. Участь в тренінгу протягом всього періоду є обов’язковою умовою.

У разі потреби організатори надають підтвердження відсутності на роботі/навчальних заняттях (офіційний лист).

Організаторами тренінгу виступають ЗОБФ «Гендер Зед», ГО «Спілка молодих і незалежних журналістів» та ГО «Інформаційно-просвітницький центр «ВІСЬ» за підтримки Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина.

Щоб взяти участь в заході, будь ласка, заповніть аплікаційну форму: https://goo.gl/forms/YBI5BY10LQouQuKm2  

Заявки приймаються включно до п’ятниці, 2 листопада 2018 року.

У разі виникнення запитань звертайтесь за телефонами: 061-228-11-72, 099-554-84-83 або електронною поштою: maltabar.genderz@gmail.com (Сергій).

 
Джерело: Гурт



Коментарі

Додати коментар