Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


23 березня 2018

Конкурс на участь у тренінгу для журналістів з питань ЛГБТ та переселенців (Запоріжжя)

Facebook Twitter LiveJournal

Оголошується набір на Школу Толерантності (26-28 квітня 2018 року), на якій пропонуються до розгляду відразу дві теми: ЛГБТ (лесбійки, геї, бісексуальні та трансгендерні люди), та ВПО (внутрішньо-переміщені особи). Дедлайн – 7 квітня 2018 року.

На Школі Толерантності скомбіновані до розгляду відразу дві теми: висвітлення ЛГБТ тематики, та висвітлення життя і положення внутрішніх переселенців.

Тренінг відбудеться 26-28 квітня 2018 року в м. Запоріжжі.

Захід, в першу чергу, розрахований на діючих журналістів та журналісток, а також студентів та студенток відповідних факультетів старших курсів вищих навчальних закладів. 

Чи можна змінити сексуальну орієнтацію? Хто такі трансгендерні люди? Які є психологічні особливості переселенців? Як працювати з людьми, які пережили стрес? Чому ЛГБТ влаштовують паради? Що особливого у написанні статей на ЛГБТ-тематику? На ці та інші питання можна отримати відповідь, заповнивши аплікаційну форму.

Запрошені експерти розкажуть усе найважливіше, що стосується тем сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності, а також життя переселенців. У практичній частині зустрічі медіаексерт запропонує роботу зі стандартами, особливо у роботі з конфліктно-чутливими темами.

Етичний кодекс та стандарти журналістики – це основа незалежної професійної журналістики. Тому організатори проекту бажають, щоб українська журналістика була першою в рейтингу професіоналізму, та останньою в рейтингу мови ворожнечі.

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори відшкодовують витрати на харчування, проїзд та проживання (передбачено чотиримісне поселення у затишному хостелі).

У подальшому всі учасники та учасниці матимуть змогу взяти участь у тематичному конкурсі журналістських матеріалів.

Заявки приймаються  до четверга, 7 квітня 2018 року (включно).

Більше інформації про Школу та аплікаційна форма – за цим посиланням.

Контакти:

Джерело: Ресурсний центр "Гурт"




Коментарі

Додати коментар