Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


17 січня 2018

Конкурс на участь у тренінгу для журналістів та журналісток

Facebook Twitter LiveJournal

Оголошується набір на Школу Толерантності з питань ЛГБТ* та гендерної рівності, яка пройде з 15 по 17 лютого 2018 року, в м. Запоріжжя (або Запорізька область).

Захід, в першу чергу, розрахований на діючих журналістів та журналісток, а також студентів та студенток відповідних факультетів старших курсів вищих навчальних закладів. 

Заявки приймаються з усіх регіонів України.

Тренінг складатиметься з двох частин: теоретичної (базова інформація стосовно ЛГБТІ, сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності, гомофобії, коректної лексики; гендерної дискримінації, фемінізму, сексизму, протидії гендерно-обумовленому насильству) тапрактичної (відпрацювання навичок роботи з матеріалами на конфліктно-чутливі теми, підготовка журналістських матеріалів; відпрацювання написання журналістських матеріалів про положення жінок, розвінчування гендерних стереотипів та на ЛГБТ-тематику).

Окрім цього, учасникам та учасницям будуть запропоновані стаді-візит в ЗОБФ «Гендер Зед» (працює з представниками ЛГБТ-спільноти та ЛГБТ-тематикою). Таким чином буде надана не тільки можливість спілкування в неформальній атмосфері з відвідувачами чи відвідувачками цих організацій – «живими книгами» – представниками ЛГБТ-спільноти, а й наочно продемонстрована щоденна робота з дискримінованими групами.

У подальшому всі учасники та учасниці матимуть змогу прийняти участь у тематичному конкурсі журналістських матеріалів.

Інші деталі:

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори відшкодовують витрати на проживання, харчування, проїзд учасників та учасниць проекту.

Тренінг проходитиме повних три дні. Участь в тренінгу протягом всього періоду є обов'язковою умовою.

У разі потреби організатори надають підтвердження відсутності на роботі/навчальних заняттях (офіційний лист).

Організаторами тренінгу виступають БФ «Гендер Зед», громадська організація “Інформаційно – просвітницький центр «ВІСЬ» та громадська організація «Спілка молодих незалежних журналістів».

Щоб взяти участь в заході, будь ласка, заповніть аплікаційну форму: https://goo.gl/forms/LrP3h8A6FXhtDo8g1

 

Заявки приймаються включно до четверга, 1 лютого 2018 року. Відібрані учасники та учасниці отримають відповіді до 2 лютого 2018 року.

У разі виникнення запитань звертайтесь за телефонами: 061-228-11-72, 050-454-16-00 або електронною поштою: vitvitsky.genderz@gmail.com

 

http://genderz.org.ua/konkurs-na-uchast-u-treningu-dlya-zhurnalistiv-ta-zhurnalistok-3/ДЖЕРЕЛО: Гендер Зед




Коментарі

Додати коментар