Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


28 березня 2012

Тиждень комп'ютерних знань - eSkills Week 2012

Facebook Twitter LiveJournal

Вже продовжуючи добру традицію попередніх років, PH International (Project Harmony, Inc.) в рамках проекту IDEA - Відкритий світ інформаційних технологій - проводить Тиждень комп'ютерних знань (eSkills Week) в партнерстві з компанією "Майкрософт Україна" та порталом rabota.ua.

Ми запрошуємо всіх активістів та громадян долучитись до акції та підтримати ініціативу з метою залучення людей, і особливо МОЛОДІ, які ніколи або дуже мало користувалися комп'ютером та Інтернетом, а також для того, щоб показати переваги та можливості інформаційних технологій та всесвітньої мережі, розказати громадськості про можливості отримання ІТ знань та навичок.

Обмежень щодо формату заходів немає! Це можуть бути буль-які заходи, які розкажуть вашим друзям, партнерам, колегам, мешканцям вашого міста про ІТ та можливості Інтернет. Ви можете провести відкриті семінари, короткі тренінги, навчальні збори, круглі столи, обговорення, зустрічі за кавою :), презентації для партнерів, тощо.

- Ви член громадської організації? Проведіть захід для членів

організації та тих, для кого і з ким ви працюєте - серед них точно є молоді люди!

- Ви представник навчального закладу - школа, коледж, технікум,

ВУЗ? Проведіть захід для учнів та студентів, розкрийте переваги володіння ІТ для подальшої професійної кар'єри

- Ви працюєте в приватній або державній установі? Організуйте

разом з колегеми заходи: тімбілдінг в мережі, соціальні мережі і корпоративний етикет, мультимедійні презентації, вебінари - сучасна освіта без кордонів, Інтернет як каталізатор ефективності роботи тощо

Для молодих учасників заходів тижня розроблений спеціальний онлайн-тест, який дозволить оцінити готовність до успішної професійної діяльності з використанням інформаційних технологій.

Тест можна пройти за посиланням: http://skillage.eu/

Спеціально для молодих людей та тих, хто бажає оволодіти ІТ навичками для роботи - презентація <<7 ІТ-кроків до успішної кар'єри>>:

http://www.facebook.com/MicrosoftUkraine#!/MicrosoftUkraine/app_154453141344720

Також впродовж тижня буде працювати спеціальний лічильник користувачів, що залучаються до західів, і відповідно кінцевий результат визначить активність країн учасниць! Супер-коротка анкета для всіх, хто приєднався до ініціативи:

http://counter.getonlineweek.eu/survey.php (сама анкета на сторінці

- англійською, тому переклад та пояснення

https://skydrive.live.com/view.aspx?cid=81388F16820F5EAC&resid=81388F16820F5EAC!145)

Обов'язково розкажіть нам про ВАШІ заходи та успіхи! Надішліть нам фото, відео, посилання, успішні історії та цікаві новини тижня.

Сторінка IDEA: www.facebook.com/ideaukraine - приєднуйтесь!




Коментарі

Додати коментар