Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


7 лютого 2012

15 лютого 2012, Київ - Семінар: "Захист персональних даних і медіа"

Facebook Twitter LiveJournal

Спільний проект Європейського союзу та Ради Європи «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі» спільно з Інститутом медіа права проводитиме експертний семінар «Захист персональних даних і медіа», що відбудеться 15 лютого 2012 року, за адресою: президія Академії наук України, конференц-зала (3-й поверх), вул. Володимирська, 55, м. Київ, з 10:00 до 15:00.
 

Учасники / учасниці семінару ознайомляться з європейськими стандартами щодо захисту персональних даних та місця медіа у даному процесі, з практичним досвідом регулювання у сфері захисту персональних даних на прикладі Швейцарії, Нідерландів і Польщі, а також зможуть взяти участь у обговоренні основних питань медійних організацій щодо впровадження Закону України «Про захист персональних даних» і «Про доступ до публічної інформації».

У заході візьмуть участь представники / представниці Міністерства юстиції України, Державної служби України з питань захисту персональних даних, незалежні іноземні та національні експертки / експерти, представниці / представники громадськості та інші зацікавлені сторони.

Акредитація триватиме до 13:00 10 лютого 2012 року.

Для зв'язку: асистентка проекту Ольга Кудіна (044) 425 33 70 (АСТ 115), (093) 986 53 77 або olga.kudina@coe.int
 




Коментарі

Додати коментар