Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


11 лютого 2009

Сегмент В2В надає перевагу маркетингу у друкованих ЗМІ

Facebook Twitter LiveJournal

Спеціалісти ринку «бізнес для бізнесу» (b2b), як і раніше, надають перевагу демонстрації своїх продуктів та послуг у друкованому вигляді та на виставках-ярмарках, а не онлайн, про що свідчать результати вивчення нових тенденцій у галузі медіа, проведеного «USA Strategies».

Компанія з маркетингу та комунікацій у сфері «бізнес для бізнесу», розташована у Чикаго, повідомляє, що користувачі не довіряють повідомленням, розміщеним онлайн.

«Багато в чому недовіра до Інтернету походить з того факту, що навіть незважаючи на те, що учасники ринку можуть відстежити показники клікабельності та кількість переглядів сторінки, їм важко пов’язати ці дані з фактичним рівнем продажів,» - говорить Патрік Янаган, Президент компанії «USA Strategies». «Це має стати тривожним дзвінком для всіх рекламодавців та учасників ринку. Для того, щоб нові медіа стали успішними, вони повинні демонструвати результати, які можна буде виміряти».

 

Крім цього, незважаючи на те, що більшість учасників ринку, які взяли участь у дослідженні, вважають веб-сторінку компанії корисним засобом брендингу, 86% зазначають, що, на їхню думку, реклама, спрямована на виведення результатів цільового пошуку, не є ефективною.

Результати дослідження продемонстрували, що презентації нових продуктів, друковані матеріали та редакційне висвітлення вважаються найбільш важливими методами рекламування, за якими йдуть виставки-ярмарки, на яких демонструються нові продукти. Використання онлайнових рекламних оголошень було поставлене на четверте місце за важливістю.

 

Коли йдеться про підвищення довіри користувачів, друковані рекламні оголошення та редакційні статті посідають перше місце за важливістю, у той час як реклама через пошукові двигуни, за результатами дослідження, вважається найменш корисною.

 

Оригінал: FIPP

Переклад: Міжнародний Фонд Відродження

Джерело: УАВПП

 




Коментарі

Додати коментар