Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 лютого 2009

Видавничий дім “ОГО” організував освідчення в коханні у прямому ефірі теленовин

Facebook Twitter LiveJournal

Незвичний конкурс до Дня Святого Валентина провів Видавничий дім “ОГО”. Всім бажаючим запропонували залишати свої освідчення в коханні на сайті телеканалу “Рівне 1”, на замовлення якого ВД “ОГО” виготовляє новини та інформаційні програми, а переможця, якого визначило редакційне журі, запросили освідчитись у прямому ефірі “Новин Рівного”.

Найкращим було визнано поетичне освідчення в коханні від заслуженого артиста України, доцента Рівненського державного гуманітарного університету Олексія Заворотнього. Він і виступив у вечірньому прямому телеефірі напередодні свята всіх закоханих. Ще двох переможців акції визначили безпосередньо в день Валентина. Того дня Видавничий дім “ОГО” долучився до проведення цілої низки акцій, розрахованих на романтичну молодь, якій найбільше до вподоби таке свято як День Валентина.

 

Зокрема, опівдні 14 лютого на центральній площі Рівного давні партнери ВД “ОГО” з молодіжної організації “Фундація регіональних ініціатив” організували акцію «Кожній людині по парі». На Майдані Незалежності вони встановили три фігури: зелений круг, що символізує дружбу, жовтий трикутник для людей, що шукають серйозних відносин, а також червоний квадрат, що означає пошук партнера лише для сексуальних стосунків. Також молоді активісти роздавали перехожим відповідні фігури з паперу. Отож, зустрівши людину з певним знаком, можна було розпочинати знайомство, знаючи наперед, чого прагне саме ця людина. Молодь Рівного обирала різні інтерпретації фігур, особливою популярністю користувалось одночасне поєднання усіх трьох символів, а також червоного квадрату з жовтим трикутником. А тим часом перехожим парам волонтери роздавали презервативи, надані спонсором акції - Рівненським обласним клінічним лікувально-діагностичним центром ім. Віктора Поліщука.

О 14 годині 14 хвилин відбулась ще одна акція – “Магічна чотирнадцятка”. Під час її проведення рівняни Юрій та Діана встановили незвичний рекорд: вони злилися в поцілунку, який тривав... аж чотири години й дванадцять секунд! Ще одна пара – Олександр та Юлія – відстала від них лише на дев’ять хвилин. Організатори визначили “авторів” ще й  найпалкішого та найоригінальнішого поцілунків.

 

А ввечері Видавничий дім “ОГО” долучився до ще однієї акції молодіжних організацій Рівного – на центральній площі міста активісти виклали величезні палаючі серця зі свічок. Акції не зміг завадити навіть мокрий сніг.

 

- Цього року ми гнучко зреагували на кризу, й вирішили відзначити День Валентина креативно: власних витратних акцій не проводили, а долучились до заходів наших друзів і партнерів, надавши організаційне та інформаційне сприяння, - коментує головний редактор ВД “ОГО” Віталій Голубєв. – По-друге, зважаючи на аудиторію цього свята, основний акцент ми зробили на інтернет-ресурси. Вважаємо, що така тактика спрацювала: як показало власне міні-опитування, чимало молоді Рівного дізнались про акції саме завдяки нашим сайтам. А суто власний конкурс на найкраще освідчення в коханні став першою подібною спробою на місцевому телебаченні й також привернув чималу увагу користувачів Інтернету: ми отримали близько півсотні оригінальних зізнань. Це стало гарним промо для сайту телеканалу “Рівне 1”, який нині й без того активно набирає обертів: упродовж півроку після перезапуску він увійшов у першу п’ятірку найбільш відвідуваних сайтів регіону.

 

Прес-служба ВД “ОГО”.




Коментарі

Додати коментар