Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


1 грудня 2017

До свого 25-річчя журнал БІЗНЕС оголошує 1 грудня Днем «білого» бізнесу України

Facebook Twitter LiveJournal

1 грудня 2017 р. діловому журналу БІЗНЕС виповнюється 25 років. БІЗНЕС є найстарішим діловим медіа Незалежної України і наразі залишається одним з найвпливовішим ЗМІ для бізнес-середовища. Журнал завжди відстоював інтереси підприємців, підтримував інноваційні ініціативи, аналізував тренди та прогнозував майбутнє бізнесу.

Журнал БІЗНЕС та Українська Бізнес Асоціація, які є драйверами та захисниками «білого» українського бізнесу, оголошують 1 грудня Днем «білого» бізнесу України! Ми запрошуємо усіх небайдужих, прозорих, відданих своїй справі бізнесменів України приєднатися до святкування та разом з нами сприяти побудові «білого» підприємницького середовища.

До цієї дати журнал БІЗНЕС представив спеціальний номер «100 ПЕРШИХ. Історії, які надихають і творять майбутнє», редакція взяла безліч відвертих інтерв’ю у підприємців різних поколінь, в яких вони говорили про своє бачення сьогодення та майбутнього України.

«100 ПЕРШИХ — це сто історій, які не лише надихають, але і змушують побачити неординарних людей, які, незважаючи ні на що, залишаються в Україні та створюють тут робочі місця. Вони продовжують вірити в Україну та мотивують своїм прикладом, — зазначає В’ячеслав Мироненко, головний редактор журналу БІЗНЕС. — У свої 25 ми стаємо і більш технологічними. Новий номер БІЗНЕСа вперше «оживе» з технологією Live Portrait. Цей додаток дозволяє розпізнавати зображення і активувати відеоконтент. Тобто, відсканувавши за допомогою смартфона фотографію на сторінці журналу, інтерв’ю можна буде переглянути у форматі відео».

1 грудня відбудуться презентація фільму БІЗНЕСа про становлення українського бізнесу та святкування
Дня «білого» бізнесу України, куди запрошені власники українських компаній та представники ділового співтовариства України.

«БІЗНЕС вже не просто медіа. Видання трансформується з засобу масової інформації на ефективний засіб масової взаємодії «білого» бізнесу з мережевою системою по всій країні. Перед нами важливі завдання — змінити на краще бізнес-клімат в Україні, підвищити її капіталізацію і репутацію в світі. Журнал БІЗНЕС перетворюється на колективне ділове медіа за моделлю імпакт-інвестування, коли сотня українських бізнесменів стають співвласниками журналу, що робить його реально незалежним і міцним інструментом ділової спільноти України», — пояснює Володимир Чеповий, засновник i зараз спiвiнвестор журналу БIЗНЕС, президент Української Бізнес Асоціації.

 




Коментарі

Додати коментар