Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


5 жовтня 2015

«Медіа Група Україна» отримала права на видання Vogue в Україні

Facebook Twitter LiveJournal

Журнал Vogue Україна буде випускатися «Медіа Групою Україна» за ліцензійною угодою з Condé Nast International. Першим спільним номером стане жовтень 2015 року.

«Сьогодні ми раді оголосити, що «Медіа Група Україна » підписала ліцензійну угоду з Condé Nast, згідно з якою ми будемо видавати журнал Vogue Україна. Для нас велика честь і відповідальність стати бізнес-партнером всесвітньо відомого видавничого дому Condé Nast і розвивати в Україні такий потужний бренд, як Vogue. Український медіаринок, як і економіка в цілому, зараз переживає дуже непрості часи. Проте ми віримо в його майбутнє, і наша інвестиція - тому пряме підтвердження", - зазначив Олександр Барінов, голова наглядової ради «Медіа Групи Україна».

 

«Рішення випускати Vogue Україна повністю відповідає стратегії розвитку нашого холдингу», - коментує угоду директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко. - «Медіа Група Україна» прагне бути лідером у всіх сегментах своєї присутності. Vogue - безумовний лідер свого сегменту. Ми раді, що до нас приєднується команда професіоналів, і ми прагнемо не тільки зберегти всі кращі традиції Vogue Україна, але й досягти значних успіхів у розвитку проекту в майбутньому. Наша компанія відповідальна в своїх рішеннях, і ми можемо запевнити читачів і рекламодавців, що забезпечимо якість, що відповідає вимогам партнера - видавництва Conde Nast».

 

«Місія Vogue відображати в моді культуру і світ, який нас оточує, тому наша команда завжди створювала особливий журнал - журнал з українським характером, українськими героями і колоритом. Наша мета залишається незмінною - бути виданням №1 про моду і красу. Ми раді, що наш новий партнер «Медіа Група Україна» є досвідченим стратегічним інвестором на медіаринку. Впевнена, що невдовзі ми зможемо озвучити наші спільні амбітні плани розвитку проекту», - заявила Маша Цуканова, головний редактор журналу Vogue Україна.

 

Журнал Vogue в Україні був запущений в червні 2012 року і став одним з 21 міжнародних видань "біблії моди". Vogue також виходить у США, Великобританії, Франції, Італії, Німеччини, Іспанії, Росії, Японії, Китаї, Тайвані, Мексиці та Латинській Америці, Кореї, Бразилії, Греції, Австралії, Португалії, Індії, Туреччини, Нідерландах та Таїланді.

 

ТОВ «Медіа Група Україна» - медіа-холдинг, який об'єднує національний телеканал загального інтересу «Україна», телеканал «НЛО TV», «Індиго TV», тематичні канали «Футбол 1» і «Футбол 2», «Регіональну Медіа Групу» (канали «Донбас», «34 канал», «Сигма», «ТВ-Сфера»), сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (oll.tv), продакшн-компанію «Теле Про» і холдинг «Сьогодні Мультимедіа ». Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна» є АТ «Систем Кепітал Менеджмент». За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до прес-служби ТОВ «Медіа Група Україна»: press@mgukraine.com

 

Condé Nast - глобальна медіакомпанія, що випускає журнали, сайти і діджитал-контент найвищого класу. Її аудиторія складає більш ніж 300 млн споживачів на 29 ринках. Портфоліо компанії включає найбільш шановані і впливові у світі медіабрендів, у тому числі Vogue, Vanity Fair, Glamour, Brides, Self, GQ, Condé Nast Traveller / Traveler, Allure, Architectural Digest, Wired, W і Style. На додаток до випуску 141 журналу та понад 100 сайтів компанія управляє ресторанним підрозділом і декількома освітніми проектами. Condé Nast Entertainment розвиває напрямок кіно, телебачення і преміальних відеопрограм.




Коментарі

Додати коментар