Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


1 вересня 2015

Газета «Сегодня» утримує лідерство серед усіх друкованих видань України

Facebook Twitter LiveJournal

Всеукраїнська щоденна суспільно-політична газета «Сегодня» протягом року утримує лідерство серед усіх друкованих видань в Україні. За даними дослідницької компанії TNS, згідно з дослідженням MMI (злиті хвилі за 1-2 квартал 2015 р.), аудиторія одного номера газети «Сегодня» складає 665 тис. читачів. 

«Бути газетою №1 в Україні протягом року – це, безумовно, складне завдання, – говорить Ольга Гук, головний редактор газети «Сегодня». – Це перемога всієї нашої професійної команди. Обличчя газети – це, перш за все, якість подання новин, актуальність тем і широта поглядів. А ще газета – це настрій, який залишається у читача після її прочитання. І редакція газети «Сегодня» рада, що нам щоденно вдається цей настрій створювати. Кожен сезон ми запускаємо нові проекти. Наприклад, з весни по середах в «Сегодня» виходить безкоштовний додаток «Антикризис», який допомагає українцям легко справлятися з економічними проблемами. До вподоби читачам і наш новий формат пятниці з підсумками тижня, репортажами і великими інтервю. Дякуємо читачам, що цінують нашу працю і знаходять можливість купити свою улюблену газету «Сегодня» навіть у ці непрості часи».

Сергій Охріменко, директор департаменту управління тиражем «Сьогодні Мультімедіа» також зазначив: «Лідерська позиція – це головна і єдина мета, яка нас задовольняє, на досягнення якої працює весь колектив. Той факт, що на стагнуючому ринку друкованої преси в умовах глибокої економічної кризи нам вдається бути №1, говорить про правильно обрану стратегію розвитку роздрібних і підписних продажів. Упевнений, що і надалі газета «Сегодня» розвиватиметься всупереч негативному ринковому тренду, буде демонструвати результати значно кращі, що дозволить зберегти позицію лідера».

 

«Утримання і зміцнення лідерської позиції газети «Сегодня» на фоні ринку друкованої преси, що падає, – це стратегічне завдання розвитку видання, яке залишається незмінним, – зазначила Світлана Новікова, директор з маркетингу «Сьогодні Мультімедіа». – Ми постійно вивчаємо інтереси наших читачів, намагаємось відповідати їхнім очікуванням і готуємо сюрпризи. Так що слідкуйте за оновленнями, акціями, які зявляться уже найближчим часом».

 

 

 

Довідка:

 

ПрАТ «Сьогодні Мультімедіа» – великий видавничий холдинг, який має власні друкарські потужності. До складу холдингу входить 8 видань суспільно-політичної, інформаційно-розважальної та рекламної спрямованості, серед яких – загальнонаціональна газета «Сегодня» (аудиторія одного номера становить понад 665 тис. чоловік, за даними TNS Україна), новинний портал www.segodnya.ua, низка регіональних видань та їх онлайн-версій: «Приазовский рабочий» і www.pr.ua, «Донецкие новости» і  www.dnews.donetsk.ua, «Вечерний Донецк» і www.vecherka.donetsk.ua, а також цифровий журнал «Мой уикенд», типографії в м. Вишгород і м. Маріуполь, прес-центр в Києві з широким спектром послуг і можливостей. Холдинг «Сьогодні Мультімедіа» входить до складу «Медіа Група Україна». http://segodnya-multimedia.com




Коментарі

Додати коментар