17 лютого 2015

Майстер-клас викладача МІМ-Київ Олександра Сударкіна на тему: «Менеджмент та постановка задач у кризу»

25 лютого 2015 року в бізнес-школі МІМ-Київ відбудеться захід у форматі "Очима викладачів"

Тема: «Менеджмент та постановка задач у кризу»

"чорні лебеді", постійна зміна умов гри - все це характерно для роботи бізнесу в кризу. Така ситуація збиває співробітників з пантелику, і ще більше - занурює в хаос керівників.

Що робити: різати витрати, або вкладати кошти? Намагатися утримати зарплати з прив'язкою до долара, або справлятися з щоденною демотивацією співробітників, еквівалент доходу яких стрімко падає? Виходити на нові ринки, задовольнятися лише Україною, або сподіватися на те, що Росія знову "відкриє шлагбаум"?

Всі ці питання хвилюють не тільки керівників, а й людей, у яких керівники шукають "правильну відповідь" - викладачів бізнес-шкіл, тренерів і консультантів.
Відповіді можуть бути не ідеальними, а методика їх пошуку та звірки з реальністю - працює. І допомагає отримувати максимум на найскладніших ринках.

Про постановку завдань і плануванні в кризу ми поговоримо на майстер-класі Олександра Сударкін"Менеджмент і постановка задач у кризу".

Спікер: Олександр Сударкін

к.е.н., консультант та керівник відділу тренінгів та консалтингу Pucelik Consulting Group, бізнес-тренер з 2007 р., автор багатьох статей по переговорам та управлінню персоналом.

Компетенції: переговори • психологія организаційного розвитку • маркетинг • проектний менеджмент • управлінський консалтинг • коучинг • мотивація.

Захід відбудеться 25 лютого 2015, 19.00 – 21.00, у приміщенні Бізнес-школи МІМ-Київ за адресою: вул. Шулявська, 10/12 В (ст. м. «Політехнічний інститут»).

Участь у заході – безкоштовна.

Попередня реєстрація обов’язкова - http://www.mim.kiev.ua/press/media/2015/208/

Якщо виникли проблеми з реєстрацією, будь ласка, надсилайте контактну інформацію на адресу welcome@mim.kiev.ua

Детальніша інформація – за тел.: (044) 585-02-85

До зустрічі у МІМ-Київ!

Бізнес-школа МІМ-Київ

м. Київ, вул. Шулявська, 10/12 В, оф. 206
Тел: +38-044-585-0285, 095-739-2242
Web: http://www.mim.kiev.ua
E-mail: ia@mim.kiev.ua

Facebook: https://www.facebook.com/mimkyiv

*********************************

25 років в Україні, 4500 випускників

МІМ-Київ - Імпульс твого нового життя!