Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


8 квітня 2010

12 квітня 2010 - Друге засідання прес-клубу «Аква» на тему: «Вода в природі - стан водних ресурсів в Україні, що використовуються для постачання населенню питної води»

Facebook Twitter LiveJournal

В понеділок 12 квітня 2010-го  року відбудеться друге засідання прес-клубу «Аква» на тему: «Вода в природі -  стан водних ресурсів в Україні, що використовуються для постачання населенню питної води».

 

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі прес-клубу.

Акредитація обов’язкова.

 

Час: 15.00 – 18.00

Місце: КП «Водно-інформаційний центр» (Музей води), Київ, вул. Грушевського, 1-В

 

Програма:

15:00 – 15:20. Знайомство. Для бажаючих екскурсія по Музею води.

15:20 – 17:00. Виступи експертів, дискусія та запитання представників ЗМІ.

17:00 – 17:20. Анонс наступного засідання, плани на майбутнє, пропозиції та зауваження від учасників прес-клубу.

17.30 Кава та дружнє спілкування.

 

Учасники та теми їх виступів:

Осадчий Володимир Іванович – директор Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту (УкрНДГМІ) МНС України та НАН України. Тема: «Поверхневі води в Україні – ступінь забруднення, стратегія охорони, регіональні відмінності».

Яцюк Михайло Васильович – заступник Голови Державного комітету України по водному господарству. Тема: «Державна політика в охороні, раціональному використанні і відтворенні водних ресурсів».

Кошляков Олексій Євгенович завідувач кафедри гідрогеології та інженерної геології геологічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Тема: «Ґрунтові води як складова  водних ресурсів».

Лютий Георгій Григорович – завідувач сектором ресурсів і запасів підземних вод Українського державного геологорозвідувального інституту (УкрДГРІ) Міністерства охорони навколишнього природного середовища України. Тема: «Запаси артезіанських вод в Україні – їх стан, особливості формування, захист та використання».

Модератор – Олексій Погорєлов, генеральний директор Української Асоціації Видавців Періодичної Преси (УАВПП).

 

Для довідки: Прес-клуб «Аква» створено для журналістів, які прагнуть бути експертами у питаннях питної та бутильованої води, висвітлювати цю тематику на найвищому професійному рівні. Головна мета клубу – створити комфортне середовище для поширення і отримання інформації, для прямої комунікації з фахівцями з різних галузей, які мають пряме відношення до тематики клубу, зробити його місцем для дискусій в колі фахівців. Засновниками прес-клубу «Аква» є: Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП), Союз споживачів України та КП «Водно-інформаційний центр».

 

З усіх питань стосовно участі у роботі Клубу «Аква»

просимо звертатись до Ольги Федюк, PR-агентство «Радник».

Тел.: (044) 254 22 80, 8 (050) 548 45 99

e-mail: fed@pr-radnyk.kiev.ua




Коментарі

Додати коментар