Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 грудня 2009

17 грудня 2009 р. - Громадська рада з питань ІКТ проводить Форум «Про невідкладні заходи щодо розвитку інформаційного суспільства в Україні»

Facebook Twitter LiveJournal

Громадська рада з питань інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), яка об’єднує більш ніж 20 громадських організацій та підприємницьких асоціацій України, розробила «Настанови кандидатам у Президенти України «Про невідкладні заходи щодо розвитку інформаційного суспільства в Україні».

Цей документ був направлений кандидатам на посаду Президента України з пропозицією взяти на озброєння у політичній діяльності цінності, ідеї та методи інформаційного суспільства та використати фаховий досвід, викладений в цій колективній праці, задекларувати тези документу у передвиборчих програмах та взяти участь у публічному обговоренні з громадськістю цих питань у грудні поточного року. Текст «Настанов кандидатам у Президенти України «Про невідкладні заходи щодо розвитку інформаційного суспільства в Україні», а також хід їх обговорення представлені на веб-сайті Громадської рада з питань ІКТ за адресою http://ict-forum.org.ua.

17 грудня 2009 р. о 10:00 в Українському домі (м. Київ, вул. Хрещатик, 2, 5 поверх, зала Презентацій) Громадська рада з питань ІКТ проводить Форум «Про невідкладні заходи щодо розвитку інформаційного суспільства в Україні», у ході якого відбудеться обговорення нагальних питань розвитку інформаційного суспільства в Україні, викладених у «Настановах кандидатам у Президенти України».

Запрошуємо Вас до участі в цьому заході. Ми розраховуємо на участь у Форумі кандидатів у Президенти України та представників їх штабів, Народних депутатів України, керівників відповідних державних установ, представників професійних обєднань у сфері ІКТ, громадських організацій та ЗМІ.

Будемо вдячні за повідомлення щодо Вашої участі у Форумі по e-mail secretary@inau.org.ua  або за тел. (044) 278-2925.

 

Прес-служба Громадської ради




Коментарі

Додати коментар