Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


12 червня 2009

Рекомендації круглого столу «Партнерство між банками та органами місцевого самоврядування як один із шляхів подолання економічної кризи»

Facebook Twitter LiveJournal

За результатами засідання круглого столу «Партнерство між банками та органами місцевого самоврядування як один із шляхів подолання економічної кризи», яке відбулося 16 квітня 2009 року в м. Києві, експертами Інституту бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД) спільно з партнерами у цьому напрямку підготовлено Рекомендації учасників круглого столу.

На підставі зазначених рекомендацій будуть розроблені законодавчі зміни, спрямовані на забезпечення розвитку ринку місцевих запозичень та гарантій і посилення кредитоспроможності міст, нових механізмів, які гарантуватимуть своєчасність здійснення місцевими органами влади боргових платежів, а також визначатимуть нові види співробітництва банків з місцевими органами влади та комунальними підприємствами.

 

Рекомендації розіслано всім зацікавленим сторонам, серед яких представники органів державної влади, керівники українських міст, представники комерційних банків, експерти міжнародних організацій.

 

Більше дізнатись про діяльність ІБСЕД ви можете на нашому сайті  www.ibser.org.ua

 

Завантажити:  Рекомендації круглого столу

 

Пресс-служба www.ibser.org.ua




Коментарі

Додати коментар