Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 жовтня 2018

Запрошуємо редакторів місцевих медіа на Дискусію за кавою: «Нові точки взаємодії місцевих медіа та об’єднаних громад»

Facebook Twitter LiveJournal

Сьогодні – «зірковий час» для місцевих медіа. Зараз – саме час щоб прискорити розвиток громад та територій, щоб місцеві підприємці легше та швидше знаходили позитивні приклади розвитку бізнесу, щоб мешканці бачили, що те, що вони роблять – покращує їхнє життя в рамках впроваження, в першу чергу, реформи децентралізації. Щоб це відбувалося швидше - місцеві ЗМІ та громадськість, влада та бізнес мають змінити формат взаємодії. А самі місцеві ЗМІ повинні стати справжніми медіа громад - тобто платформами, де буде відбуватися обговорення складних місцевих проблем, а також "зустрічі" для обговорення пропозицій, ідей, новин, тощо.

 

Запрошуємо редакторів місцевих медіа на Дискусію за кавою: «Нові точки взаємодії місцевих медіа та об’єднаних громад»

Українська Асоціація Медіа Бізнесу запрошує редакторів місцевих медіа, представників бізнесу та об’єднаних територіальних громад Донецької та Луганської областей на дискусію за ранковою кавою – про те, як саме вони можуть об’єднати зусилля та сприяти економічному і суспільному розвитку своїх громад і кожного її мешканця. 

Захід відбудеться в містах:

Краматорськ - 22 жовтня

Сєвєродонецьк - 23 жовтня

Сватово - 24 жовтня. 

Форма для реєстрації міститься за наступним посиланням: https://goo.gl/forms/T5boqKbGbJ0JgpCd2

Тривалість дискусії - 2 години.

 

Головний напрямок діалогу – ділитися знаннями та знаходити рішення для співпраці, вигідної та затребуваної усіма сторонами. Ми запрошуємо до дискусії і редакторів місцевих ЗМІ, і місцевих активістів, що працюють в сфері медіа або економічного розвитку територій., і керівників об'єднаних територіальних громад, і місцевих підприємців, і представників місцевої влади.

В разі виникнення запитань звертайтеся до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко:

Тел: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com

Захід відбувається за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом і його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією й підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.




Коментарі

Додати коментар