Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


11 липня 2011

14 липня 2011 року Інститут медіа права проведе експертне обговорення закону про СМ

Facebook Twitter LiveJournal

14 липня 2011 року Інститут медіа права за підтримки «Інтерньюз Нетворк» та МГО «Міжнародна підтримка медіа» проведе експертне обговорення проекту закону про суспільне телебачення і радіомовлення України.
 

Протягом заходу буде обговорюватися текст законопроекту про суспільне телебачення і радіомовлення України, ухвалений 9 червня 2011 року на засіданні Кабінету Міністрів України. Зазначений проект розроблений за ініціативою Президента ще на етапі розробки отримує масу критики з експертних кіл як такий, що не відповідає міжнародним стандартам побудови суспільного мовлення.

В ході заходу буде обговорено останню редакцію законопроекту, визначено сильні та слабкі сторони та напрацьовані рекомендації щодо його удосконалення.

До участі у обговоренні запрошуються представники / представниці профільних об'єднань, медіа юристи / юристки та медіа експерти / експертки, представники / представниці ЗМІ та громадянського суспільства, а також представниці / представники органів державної влади. 

Експертне обговоренння відбудеться 14 липня 2011 року в конференц-залі «Володимирський» готелю «Хрещатик» за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 14. Захід триватиме з 10-00 до 13-00, реєстрація та вітальна кава з 9-30.

Про намір взяти участь у обговоренні на заході повідомте, будь ласка, за електронною адресою: event@medialaw.kiev.ua або за телефоном (044) 284-61-64.

Реєстрація є обов'язковою. Організатори залишають за собою право відмовити в реєстрації.

Захід відбудеться за підтримки Представництва «Інтерньюз-Нетворк» в Україні та МГО «Міжнародна підтримка медіа».
 



Коментарі

Додати коментар