Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


11 березня 2011

15 березня - Четверте засідання прес-клубу «Аква»: «Вода у місті: урбанізація і проблеми питного водопостачання»

Facebook Twitter LiveJournal

У вівторок 15 березня 2011-го року відбудеться четверте засідання прес-клубу «Аква». Тема четвертого засідання:«Вода у місті: урбанізація і проблеми питного водопостачання».

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі прес-клубу.

Акредитація обов’язкова.

Прес-клуб «Аква» – добра нагода напередодні Всесвітнього дня води (22 березня) отримати від фахівців відповіді на гострі питання, що хвилюють суспільство та ЗМІ.

Учасниками четвертого засідання прес-клубу будуть: Кобзар Валентин Володимирович –дослідник історії київського водогону, співавтор книг «Водопостачання Києва», «Російсько-український словник з водопостачання та водовідведення», «Каналізація Києва»; Кравченко Валерій Анатолійович – Директор Державного підприємства «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житло-комунального господарства України; кандидат технічних наук. Пастушенко Сергій Григорович – головний державний санітарний лікар Святошинського району, колишній заступник головного державного санітарного лікаря Києва 1988-2010 рр.Стрікаленко Тетяна Василівна – доктор медичних наук, професор кафедри технології питної води та водопідготовки в харчовій промисловості Одеської академії харчових технологій; академік Міжнародної академії наук екології та безпеки життєдіяльності, м. Санкт-Петербург, Росія.

Запрошені також Представники Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні. Вони поділяться досвідом залучення місцевих громад, влади та бізнесу до вирішення проблем забезпечення водою та збереження водних ресурсів. 

Час проведення прес-клубу «Аква»: 15.00 – 18.00

Місце: КП «Водно-інформаційний центр» (Музей води), Київ, вул. Грушевського, 1-В 

Програма:

15:00 – 15:20. Знайомство. Для бажаючих огляд виставкової експозиції Музею води.

15:20 – 17:00. Виступи експертів, дискусія та запитання представників ЗМІ.

17:00 – 17:20. Анонс наступного засідання, плани на майбутнє, пропозиції та зауваження від учасників прес-клубу.

17.30 Кава та дружнє спілкування. 

Модератор – Олексій Погорелов, генеральний директор Української Асоціації Видавців Періодичної Преси. 

Для довідки: Головна мета клубу «Аква» – створити комфортне середовище для отримання і поширення інформації, для прямої комунікації з фахівцями з різних галузей, які мають пряме відношення до тематики клубу, зробити його місцем для дискусій в колі фахівців. Засновники прес-клубу «Аква»: Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП), Союз споживачів України та КП «Водно-інформаційний центр».

Контактна особа:

Ольга Федюк,

тел.: (044) 254 21 54,  (050) 548 45 99

e-mail: fed@pr-radnyk.kiev.ua




Коментарі

Додати коментар