Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


27 квітня 2010

5 компаній виступають партнерами Конкурсу професійної журналістики «Честь Професії»

Facebook Twitter LiveJournal

Оргкомітет Конкурсу професійної журналістики «Честь Професії» повідомляє, що 5 компаній надають Конкурсу підтримку і, таким чином, висловлюють свою солідарність із принципами, закладеними у фундамент «Честь Професії». Надзвичайно важливо, що Конкурс підтримують всесвітньо відомі компанії - компаніяAdobe Systems Україна”, компанія “Майкрософт Україна”, Система компаній Кока-Кола в Україні, компанія «Емвей Україна», а також українська компанія - бізнес-школа МІМ-Київ. Це, в першу чергу, свідчить про те, що ці компанії вважають важливим професійне зростання медіа всіх типів в Україні.

Підтримка, надана компаніями, вже спрямована на наповнення Призового Фонду конкурсу та на організацію Конференції з сучасних проблем та викликів професійної журналістики, яка відбудеться в той же день, що й Церемонія нагородження переможців Конкурсу «Честь Професії» - 22 травня 2010 року.

 

Даніїл Ключніков,  директор компанії «Adobe Systems Україна»: «Ініціатива визнання та заохочення талановитих журналістів є вкрай важливою й актуальною. Професію журналіст по праву можна вважати однією з найпріорітетніших у сучасному світі, поряд із такими як лікар, вчитель, правоохоронець. Неупереджене та об’єктивне висвітлення того чи іншого матеріалу та, як наслідок, формування громадської думки, безперечно, є невід’ємною складовою в розбудові громадського суспільства в Україні. Саме тому ми висловлюємо свою щиру готовність підтримати конкурс «Честь професії» 

Ірина Тихомирова, президент бізнес-школи МІМ-Київ: «Об’єктивна, високопрофесійна  журналістика є важливим фактором формування в Україні цивілізованого бізнес-середовища, розвитку вільної конкуренції та підвищення ефективності українського бізнесу. Не менш важливою в цьому контексті є також якість журналістських матеріалів, присвячених бізнес-процесам та різноманітним економічним темам. Підтримка цього конкурсу для МІМ-Київ як члена Глобального договору з корпоративної соціальної відповідальності є також нашим внеском у розвиток КСВ в Україні »

Олена Якимчук, Менеджер із зовнішньокорпоративних зв’язків, «Емвей Україна»: «Компанія Amway зацікавлена в тому, щоб вітчизняні засоби масової інформації відображали об’єктивну незаангажовану інформацію. Навіть у середовищі професіоналів зустрічаються стереотипні думки стосовно бізнесу прямих продажів, які не мають жодного відношення до реальності. Намагаючись вирішити цю проблему, ми підтримуємо конкурс «Честь професії». Адже в ньому знаходять визнання журналісти, які вміють і хочуть розбиратися в складних темах та об'єктивно викладати матеріал».

 

Ольга Чумак, менеджер із зв’язків зі ЗМІ Компанії «Кока-Кола Україна»: “Постійний професійний розвиток українських медіа – це необхідна умова формування якісного комунікаційного простору, який потрібен як бізнес, так і громадському суспільству. Конкурс «Честь професії» є одним із рушіїв самовдосконалення журналістської спільноти. Саме такі ініціативи дають поштовх до переоцінки власних досягнень та прагнення до кращої реалізації свого потенціалу. Система Компаній Кока-Кола в Україні – це активний член українського бізнес суспільства. Відтак, нам надзвичайно близькі принципи, закладені до фундаменту конкурсу. Адже запорукою успішної справи і є високопрофесійні засади та здатність швидко реагувати на виклики суспільства.

 

Ярина Ключковська, директор з корпоративних комунікацій, Майкрософт Україна: «Для нас велика честь підтримати ініціативу, спрямовану на підвищення професійних стандартів журналістики в Україні. Як соціально активна компанія в Україні, ми дуже зацікавлені у тому, щоб фахова журналістика розвивалася і сприяла суспільному діалогу в нашій державі. У нас немало висококваліфікованих журналістів, які не лише фахово висвітлюють актуальну проблематику, а й дотримуються високих етичних принципів. Хотілося б, щоб такі люди і їхня праця отримали належне визнання і стали орієнтирами для всієї галузі».

 

Організатори конкурсу – УАВПП та НАМ – висловлюють щиру вдячність компаніям за надану підтримку Конкурсу професійної журналістики «Честь професії».

 

Нагадаємо, що станом на 25 березня 2010 року визначено склад авторитетного Журі Конкурсу «Честь Професії».

З 1 квітня до 20 травня триває робота Журі з оцінки робіт Конкурсу.

Загалом на конкурс подано 163 роботи в 5 номінаціях.

З роботами, поданими на конкурс, можна ознайомитись на офіційному сайті Конкурсу – http://www.konkurssmi.org/works.htm

 

Інформація про конкурс «Честь професії»

Конкурс професійної журналістської майстерності «Честь Професії» -
www.konkurssmi.org -заснований у 2009 році  двома галузевими об’єднаннями Українською Асоціацією Видавців Періодичної Преси (УАВПП) та Незалежною Асоціацією телерадіоМовників (НАМ). Мета конкурсу – виявити та заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості.

Конкурс проводиться у п’
яти номінаціях:
- За кращий матеріал із громадянською позицією
- За кращу подачу резонансного матеріалу
- За
краще журналістське розслідування
- За кращу подачу складної теми
-
«Надія журналістики»

 

Інформація – УАВПП




Коментарі

Додати коментар