Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


25 березня 2010

Спільна заява Adobe Systems та Української Асоціації Видавців Періодичної Преси (УАВПП)

Facebook Twitter LiveJournal

Компанія Adobe Systems (далі – Adobe) та Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) (далі – Асоціація), на основі взаємних інтересів у просуванні сучасних інформаційних технологій для членів Асоціації, глибоко розуміючи наслідки фінансово-економічної кризи для вітчизняної галузі  періодичної преси, визнаючи необхідність дотримання авторських прав на комп’ютерні програми та інші об’єкти права інтелектуальної власності, домовились про здійснення наступних кроків:

  1. Забезпечити широке інформування членів Асоціації про продовження безпрецедентної у світі акції -70% на всі україномовні програмні продукти компанії до 30.04.2010 (подробиці на сайті www.adobe.ua). Інформувати Асоціацію про подальші промо-акції та події, що проводяться Adobe в Україні.
  2. Запросити членів Асоціації відвідати конференцію Adobe Сreative Future, в рамках якої міжнародними креативними гуру будуть представлені безмежні можливості нової продуктової лінійки СS5 (27.04.2010, м. Київ).
  3. Закріпити за членами Асоціації персонального менеджера Adobe Марину Гуменюк (+38 044 498 51 98, gumenyuk@adobe.ru), до якої можна звертатись з усіма питаннями, пов’язаними з продуктами та рішеннями компанії.       
  4. Поінформувати членів Асоціації про те, що програмне забезпечення Adobe можна придбати через офіційних партнерів компанії в Україні, перелік яких викладений на веб-сайті http://www.adobe.ua/purchase/
  5. Поінформувати членів Асоціації, що ліцензійні користувачі Adobe можуть скористатись послугами служби технічної підтримки компанії, надіславши відповідний запит (із зазначенням ліцензійного ключа) на адресу russian_support@adobe.com

Adobe висловлює свою щиру готовність проводити зустрічі з членами Асоціації та обговорювати можливості (опції) переходу на ліцензійні програмні продукти, враховуючи індивідуальні потреби кожного та існуючі програми ліцензування компанії.

Отримати пораду від юридичного представника Adobe або дізнатись більше про порядок проведення внутрішнього аудиту програмного забезпечення на підприємстві, можна, відвідавши веб-сайт www.vindex.com.ua або надіславши листа за адресою mykolyuk@vindex.com.ua

Асоціація Видавців, зі свого боку, готова надавати своїм членам підтримку та сприяти встановленню прямих контактів з компанією Adobe у випадку, якщо за тих чи інших причин видавцю не вдалось встановити прямий контакт особисто.

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП)                                     

Adobe Systems Україна




Коментарі

2010-03-26 07:44 Владислав
E-mail: Риикун
цікава та своєчасна інформація, дякую!

Додати коментар