Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


2 лютого 2010

До 1 березня 2010 року триває прийом робіт на Конкурс професійної журналістики «Честь професії»

Facebook Twitter LiveJournal

До 1 березня 2010 року на сайті Konkurssmi.org триває прийом робіт на Конкурс професійної журналістики «Честь професії». Конкурс заснований Українською Асоціацією Видавців Періодичної Преси(УАВПП) та Незалежною Асоціацією телерадіоМовників(НАМ) за підтримки проекту «У-Медіа».

Головна мета проведення конкурсу – виявити та заохотити визнанням журналістські матеріали найвищої якості.

Конкурс проводиться у п’
яти номінаціях:
- За кращий матеріал із громадянською позицією
- За кращу подачу резонансного матеріалу
- За краще журналістське розслідування
- За кращу подачу складної теми
- «Надія журналістики»


Обрати номінацію та ознайомитись із критеріями визначення переможців в кожній з них можна на сайті http://www.konkurssmi.org в розділі Номінації.

Роботи можуть подаватись:
- самими журналістами;
- редакціями,
- від імені третьої особи(будь – яка фізична особа може подати на конкурс який-небудь журналістський матеріал).

 

Ознайомитись із процедурою подачі заявок та умовами участі у конкурсі, а також скачати анкету та інші необхідні документи можна на сайті http://www.konkurssmi.org в розділі Реєстрація.

 

За додатковою інформацією прохання звертатися в оргкомітет:

 

Контакта особа для представників друкованих та Інтернет-ЗМІ:

Оксана Мусієнко

кліент-сервіс УАВПП

044-425-57-87

organizator@uapp.org

www.uapp.org

 

Контакта особа для представників ТБ та радіо:

Наталія Тютюненко

Керівник Прес-центру

Незалежна Асоціація Телерадіомовників (НАМ)

044- 254-55-56

nam@nam.com.ua 

www.nam.org.ua

 

Про організаторів

Українська Ассоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) www.uapp.org – є добровільною недержавною неприбутковою організацією – асоціацією видавців, котрі об’єднали зусилля задля того, щоб відповідати розвитку ринку друкованих ЗМІ, та прилагати зусилля до збільшення його рекламної місткості, спрощення правил та регуляцій , покращення умов для ведення бізнесу та підвищення його інвестиційної привабливості. З моменту створення ( у 2001 році) УАВПП послідовно докладає зусиль до покращення законодавства та норм, которі регламентують ведення бізнесу, так і передає видавцям знання та технології, необхідні для розвитку видавничих компаній. Детальніше про діяльність УАВПП читайте тут

Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ) – найбільше галузеве об’єднання недержавних теле- та радіокомпаній з усіх регіонів України. Асоціація була зареєстрована 27 липня 2000 року, а з січня 2001 – стала Всеукраїнською. У вересні 2001 року НАМ прийнято до асоційованих членів NAB (Національної асоціації  телерадіоМовників США). Сьогодні членами НАМ є біля 100 ТРО.  Місією НАМ є сприяння розвитку цивілізованого ринку теле- та радіомовлення України. Більш детальна інформація – на сайті www.nam.org.ua

Конкурс засновано за підтримки У-Медіа» міжнародної організації Інтерньюз Нетворк за фінансової підтримки АМР США. Проект спрямований на покращення доступу громадян до більш різноманітної та якісної інформації й сприяння активній позиції громадян шляхом інтеграції та просування нових медіа.

Інформація – УАВПП, НАМ




Коментарі

Додати коментар