Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


28 листопада 2008

УАВПП запрошено до співробітництва щодо розробки проекту закону «Про захист суспільної моралі»

Facebook Twitter LiveJournal

УАВПП представлятиме інтереси видавців в Національній експертній комісії України з питань захисту суспільної моралі.

26 листопада 2008 року відбулася зустріч Голови Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі з видавцями та керівництвом Української Асоціації Видавців Періодичної Преси.

 

У зустрічі взяли учать редактори, медіа-юристи та радники з правових питань, представники некомерційних організацій, серед яких: УАВПП, міжнародна організація «Міжнародна Підтримка медіа», ДП «Бурда-Україна», «КП МЕДІА», «Юридичний журнал», журнал «Караван», газета «Блик».

 

Голова Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі Василь Васильович Костицький та президент УАВПП Леонід Ілліч Цодіков підкреслили необхідність налагодження діалогу та спільної роботи комісії та видавців з питання вироблення змін до закону «Про захист суспільної моралі».

 

Олексій Погорелов, генеральний директор УАВПП, окремо наголосив на необхідності включення до складу громадської ради Нацкомісії як представника УАВПП, так і представників видавничих компаній. Оскільки винесення рішення по кожному випадку визнання публікації такою, що відповідає чи не відповідає нормам суспільної моралі та етики має бути виваженим та збалансованим. І в жодному разі не може залежати від уподобань та смаків окремої людини.

 

На зустрічі була презентована нова версія проекту закону «Про захист суспільної моралі», який за словами юриста Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, був практично повністю переписаний порівняльно з версією 2003 року.

 

В поточний час члени Ради Директорів УАВПП розглядають проект Меморандуму про співпрацю між Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі з видавцями та Українською Асоціацією Видавців Періодичної Преси.

 

Матеріали по темі: УАВПП запрошує на зустріч з Головою Нацкомісії - Василем Костицьким

 

Інформація: www.uapp.org

 




Коментарі

Додати коментар