Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


10 січня 2023

ЗАПРОШУЄМО на майстер клас «Чому Тільки Журналістика Врятує Журналістику»

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) та Національна Спілка Журналістів України (НСЖУ) запрошують до участі у майстер-класі одного з найкращих у світі фахівців з розвитку новинних медіа – пана Хуана Сеньора (Juan Señor), керівника компанії INNOVATION Media Consulting.

Тема до обговорення – «Чому Тільки Журналістика Врятує Журналістику – погляд крізь призму останніх світових тенденцій у медіа на те як примусити ситуацію працювати на вас у часи війни».

 

Майстер-клас відбудеться 20 січня 2023 року об 11:00 у змішаному форматі: жива подія в конференц-залі Національної спілки журналістів України на майданчику Центру журналістської солідарності (вулиця Хрещатик, 27-А) та одночасна онлайн трансляція на платформі ZOOM. Відозапис буде доступним після завершення заходу на YouTube каналі УАМБ.

 

Хуан Сеньор (Juan Señor), Президент та член Правління компанії INNOVATION Media Consulting, запрошений науковий співробітник Оксфордського університету, журналіст, дослідник/активіст щодо людей з особливими потребами. Щороку робить доповіді на найбільших світових конференціях – Всесвітньому Конгресі Новинних медіа (World News Media Congress), Всесвітньому конгресі журнальних медіа (FIPP World Media Congress) та інших. Щорічне видання «Звіт про Інновації у Новинних Медіа» (Innovation in News Media World Report), яке вже понад 11 років поспіль розповсюджує компанія INNOVATION Media Consulting, є одним з вагомих орієнтирів для керівників медіа компаній у всьому світі.

 

Щоб узяти участь у майстер-класі – зареєструйтеся за посиланням: https://forms.gle/Ngomz9yJCZthdc7Z8

Кількість учасників обмежена. Учасники, які будуть погоджені до участі, отримають підтвердження на свою електронну пошту, зазначену під час реєстрації.

 

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджерки проектів УАМБ Ольги Костак:

050-615-34-24 або osergienko22@gmail.com

 

 

 




Коментарі

Додати коментар