Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


22 березня 2022

УАМБ допомагає своїм членам під час війни

Facebook Twitter LiveJournal

Завдяки фінансовій підтримці WAN-IFRA, профінансованій одним з найбільших медіа конгломератів Скандинавії Schibsted, УАМБ надала своїм членам невідкладну фінансову допомогу. Це дозволить продовжити вихід не менш як 57 друкованих та 40 цифрових незалежних українських медіа.

Всесвітня асоціація видавців газет та новин WAN-IFRA надала грошову допомогу УАМБ для підтримки наших членів. Фінансова допомога була розподілена між членами УАМБ, які сплачують членські внески, і вже надійшла на рахунки редакцій. Ці гроші мають своїм цільовим призначенням:

  • оперативну та фінансову підтримку для виробництва новин, включаючи зарплати та компенсації для продовження роботи редакцій.
  • придбання засобів індивідуального захисту, товарів першої необхідності, медичних товарів та подібного.

Олексій Погорелов, президент УАМБ: «Ми надзвичайно вдячні Всесвітній асоціації видавців газет та новин за швидку підтримку! Ці гроші вже працюють, щоб на території України поширювалась перевірена інформація, а не російська пропаганда, і щоб редакції допомагали українцям бути об’єднаними та долати надзвичайні випробування, спричинені розв’язаною проти нас війною. Разом – переможемо!»

«Дуже вдячні WAN-IFRA за підтримку у цей надзвичайно складний для нашої країни час! Завдяки цій підтримці ми зможемо продовжити нашу діяльність по виробництву якісного контенту, що є важливою складовою для перемоги в інформаційній війні, що триває паралельно з бойовими діями.» - Андрій Вдовиченко, генеральний директор «Burda Media Ukraine»

«Зараз, коли Харків, місто, де розташовано редакцію, стало ареною жорстоких обстрілів та бомбувань, "Слобідський край" вимушений припинити свою фінансову діяльність. В одну мить підприємство, яке мало плани на майбутнє, фінансову стабільність і велику кількість контрагентів, яким було надано послуги, але ще не отримано кошти, стало фінансово неспороможним. У нас не було грошей на зарплату працівникам, більшість з яких була вимушена виїхати з міста, у якому йдуть постійні бомбування. Ваша допомога дозволила здійснити виплати нашим працівникам, щоб вони могли покупати їжу, ліки та сплачувати пересування у рамках релокації. Ви серед перших прийшли нам на допомогу - у час, коли нам особливо важко. Від всієї редакції низький уклін тим, хто буквально врятував кожного з нас і дав можливість пережити перші тижні рашиської агресії.» - Лариса Гнатченко, головна редакторка видання «Слобідський край», м. Харків.

УАМБ продовжує пошук донорів, щоб підтримати роботу українських незалежних медіа та забезпечити доступ до перевіреної інформації на всій території України. Ми продовжуємо збирати інформацію про потреби редакцій. Заповнюйте форму за посиланням або направляйте інформацію на email: osergienko22@gmail.com.

УАМБ працює!

 




Коментарі

Додати коментар