Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


9 серпня 2021

УАМБ допомагає: як монетизувати аудиторію місцевих медіа

Facebook Twitter LiveJournal

13 серпня о 10:00 УАМБ запрошує на вебінар-практикум, присвячений темі «Як виміряти, залучити та монетизувати аудиторію? Найважливіші лайфхаки для місцевого медіа.»Вебінар проведе Тетяна Стамбовська – медіа консультантка, ех-СЕО Едіпресс Медіа (viva.uaedinstvennaya.uatvoymalish.com.ua4mama.uabeauty.uadestinations.com.ua) та ех-керівниця проектів Burda Ukraine (burdastyle.com.ualiza.uamoirebdnok.ua).

 

 

Основні питання, які будуть розглядатися:

  1. Якими інструментами міряти реакцію аудиторії ?
  2. Як знімати дані з різноманітних метрик на сайтах та в соцмережах, працювати з аналітикою Гуглу та Фейсбуку, налаштовувати недорогі рекламні кампанії в соцмережах і залучати аудиторію?
  3. Як монетизувати власні зусилля, щоб максимально якісно виконати замовлення для рекламодавця?
  4. Які послуги і проекти приносять гроші: що розвивати місцевим медіа, щоб більше заробляти?.

 

Участь у вебінарі – за умови обов’язкової реєстрації за посиланням:  https://forms.gle/CfAGCcm7ueqAUHdo6

 

Це буде третій з серії з 10 вебінарів, які УАМБ організовує в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах». Відеозаписи попередніх вебінарів, проведених УАМБ, доступні на сайті redactor.in.ua або на Youtube каналі асоціації.

 

УАМБ нагадує: у Вас є можливість подати ваш проект на конкурс та отримати мікро-грант для вашого локального медіа – якщо редакція має ідею як зробити корисний сервіс для громади.

 

Будемо раді відповісти на ваші можливі запитання.

За додатковою інформацією звертайтеся до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com


Вебінар відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні




Коментарі

Додати коментар