Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


17 червня 2021

УАМБ допомагає: збільшення продажів місцевих медіа

Facebook Twitter LiveJournal

25 червня о 10:00 УАМБ запрошує на вебінар-практикум, присвячений темі «Сучасні виклики та можливості реклами та монетизації локального медіа. Проекти, громади та інше».

 

 

Вебінар проведе Борис Родієвський, співзасновник "Агенства газетної реклами", медіа менеджер з багаторічним досвідом, медіаконсультант.

Основні питання, які будуть розглядатися:

  1. НЕ традиційні методи монетизації. (Фандрейзинг, краундфандиинг). «Читацькі клуби» чи клуби передплатників.
  2. Монетизація через продаж послуг у форматі «донесенння інформації до читацької аудиторії» (реклама, оголошення, нативна реклама, висвітлення роботи і т.д.).
  3. Проектний підхід до продажу реклами.  Спецпроекти.
  4. Практична робота - Мозковий шутрм – збір ідей для спецпроектів.
  5.  Річний календарний план спецпроектів.
  6. Підготовка комерційної пропозиції по спецпроекту.

 

Це не звичайний вебінар – це саме практикум. Окрім інформації про те, що сьогодні «працює» для місцевих медіа, Борис Родієвський поділиться власним поглядом на те, що «не спрацьовує» у відносинах між локальним медіа та громадою. І які з потреб громади, на які є і попит і гроші, медіа переважно не задовольняють або не бачать.

Кожен учасник/учасниця вийде з вебінару із чітким розумінням, що потрібно розвивати для збільшення продажів, і матиме «робочу версію» комерційної пропозиції, з якою одразу після вебінару зможе розпочати роботу з потенційними партнерами/рекламодавцями.

Участь у вебінарі – за умови обов’язкової реєстрації за посиланням: https://forms.gle/JNGhPafk8vg2UqZb6

 

Це буде перший з серії з 10 вебінарів, які УАМБ організовує в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах». Відеозаписи попередніх вебінарів, проведених УАМБ, доступні на сайті redactor.in.ua або на Youtube каналі асоціації.

Будемо раді відповісти на ваші можливі запитання.

За додатковою інформацією звертайтеся до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com


Вебінар відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 

 




Коментарі

Додати коментар