Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


14 січня 2021

УАМБ допомагає: Онлайн дискусії в редакції: як місцеві медіа заробляють в онлайн, не втрачаючи дохід від друкованого видання

Facebook Twitter LiveJournal

22 січня о 10:00 УАМБ запрошує на вебінар, присвячений темі «Онлайн дискусії в редакції: як місцеві медіа заробляють в онлайн, не втрачаючи дохід від друкованого видання»

 

 Зараз, коли навіть аудиторії локальних медіа дуже стрімко переходять в діджитал, і журналістам, і редакторам стає важливим вміти отримати з цього вигоду. Як заробляти на онлайні та не втратити доходи від традиційних видань? Розповість Костянтин Григоренко – головний редактор видання «Обрії Ізюмщини».

Тов "Обрії 1919" правонаступник реформованної комунальної редакції газети "Обрії Ізюмщини" .Творчий колектив вже давно працює в режимі мультімедійної редакції (конвергентної). Видає газету "Обрії Ізюмщини", більше 10 років має свій сайт та сторінки www.facebook.com https://www.youtube.com та https://www.instagram.com. Ізюм став центром об'єднанного району до якого увійшли Балаклійський, Барвінківський та Борівський райони.

Зареєструйтесь на вебінар за посиланням: https://forms.gle/CXur9mcdpJDX3jCt7

Цей вебінар буде одинадцятим, які УАМБ організовує в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах. Відеозаписи попередніх вебінарів доступні на сайті redactor.in.ua або на Youtube каналі асоціації.

Будемо раді відповісти на ваші можливі запитання. Звертайтеся до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com

 




Коментарі

Додати коментар