Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


1 жовтня 2020

Оголошено перших переможців конкурсу міні-грантів від Української Асоціації Медіа Бізнесу

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Медіа Бізнесу в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні оголошує перший переможців конкурсу міні-грантів для місцевих медіа.

 

На конкурс було подано 40 проектів від редакцій місцевих медіа. За підсумками роботи конкурсної комісії було відібрано 5 перших проектів.

Переможцями конкурсу стали:

  • Миколаївські вісті, м. Миколаїв Львівської області
  • Попаснянський вісник, м. Попасна Луганської області
  • Обрії Ізюмщини, м. Ізюм Харківської області
  • Першотравенські новини, м. Першотравенськ Дніпропетровської області
  • Слово трудівника, смт Якимівка Запорізької області

УАМБ оголошує про ДОДАТКОВИЙ прийом заявок від місцевих медіа будь яких типів (газети, сайти, телебачення) до 15 жовтня. Буде обрано ще 5 переможців. Максимальна сума фінансування -  50 тис.грн. Термін реалізації грантів до 4-х місяців

Якщо ваша редакція має ідею як зробити корисний сервіс для громади, відкрити нову рубрику, створити дискусійний клуб, або щось інше, ще більш необхідне – неодмінно подавайте вашу ідею на цей конкурс! Ми розробили спеціальні рекомендації для підвищення ефективності вашої роботи над заявками. Деталі конкурсу - за посиланням??

 

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050-415-34-24, 098-254-17-06 або osergienko22@gmail.com

Конкурс відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 

 




Коментарі

Додати коментар