Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 липня 2020

УАМБ допомагає: Бухгалтерія та фінанси місцевої газети. Маленькі хитрощі, які дозволяють економити гроші у складні часи

Facebook Twitter LiveJournal

14 липня УАМБ о 10:00 проведе онлайн вебінар з Вікторією Кучурка, директоркою ПП "Інформаційне агентство "Центр-медіа" (видає всеукраїнські газети "На Пенсии" та "Одесский дачник", газету "Одесская жизнь" та одноіменний сайт). Вікторія має понад 25 років досвіду в медіа сфері, економіст та юрист за освітою.

 

Вебінар 14 липня буде присвячений темі "Як правильно побудувати роботу фінансового відділу локального видання"

Вікторія – практик, тому вона зацікавлена поділитися досвідом, відповідаючи на найбільш актуальні питання саме для вас. Ми просимо вас зареєструватися та написати ті запитання, які ви хочете поставити пані Вікторії. Це можуть бути як питання щодо оптимізація витрат редакції за допомогою співпраці із ФОП, так і нюанси нарахування та виплат гонорарів, переведення працівників на погодинну оплату, питання уважного обліку передплати, особливості обліку ПДВ і т.п.

Наголошуємо: неодмінно зареєструйтеся вже сьогодні та напишіть у формі реєстрації – які саме питання для вас є найбільш актуальними чи проблемними.

Зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/ybzDaUyzrsZmhimYA        

 

Це буде четвертий з десяти вебінарів, які УАМБ організовує в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах». Перший вебінар був присвячений збільшенню продажів та вирішенню проблем із доставкою «Укрпошти». Другий – секретам написання успішних грантових заявок. Третій – роботі з рекламодавцями та нарощуванні власних продажів. З відеозаписами попередніх вебінарів Ви можете ознайомитись на сайті redactor.in.ua або на Youtube каналі УАМБ.

 

Будемо раді відповісти на ваші можливі запитання. Звертайтеся до менеджера проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com

 




Коментарі

Додати коментар