Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 березня 2019

Визначено шорт-ліст претендентів на отримання міні-грантів

Facebook Twitter LiveJournal

УАМБ отримала 87 заявок в конкурсі міні-грантів в рамках проекту «Посилення економічної самостійності та цінності місцевих медіа для місцевої громади», який реалізовується за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 

За умовами проекту учасники – видання, які успішно пройшли роздержавлення та перетворилися на приватні видавничі компанії – мали подати повний пакет документів на конкурс. Конкурсна комісія оцінювала усі подані заявки згідно із наперед визначеними та опублікованими критеріями. За умовами проекту 10 переможців отримають гроші у сумі до 50 тис.грн. на реалізацію поданих ними проектів.

Після оцінювання конкурсною комісією було відібрано шорт-ліст претендентів на грантову підтримку. Проте навіть найбільш сильні заявки не мають інформації, достатньої для укладання грантових угод. Адже кожен проект має показати досяжні та чітко вимірювані результати. Тому наразі триває процес отримання додаткової інформації від конкурсантів, за результатами якого певна частина претендентів, з тих що потрапили у шорт-ліст – буде відсіяна.

З кожним претендентом представники конкурсу зв’яжуться окремо. Фінальний результат буде оголошено всім учасникам конкурсу до 15 березня 2019 року.

 

Мета конкурсу – допомогти редакторам та керівникам місцевих медіа, які пройшли роздержавлення, розширити ролі та функції, які виконують їхні редакції для своїх громад.

 

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050-415-34-24, 098-254-17-06 або osergienko22@gmail.com



Конкурс відбувається в рамках проекту «Посилення економічної самостійності та цінності місцевих медіа для місцевої громади», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 




Коментарі

Додати коментар