Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


23 листопада 2018

«Подумаємо, як розвинути роздріб та вийти на сусідні райони»

Facebook Twitter LiveJournal

Редактори роздержавлених газет Хмельницької та Рівненської областей про семінар з сучасних практик ефективного медіа менеджменту у Хмельницькому

 

«Для мене найважливішими виявилися знання про зв’язок із читачем. Що не потрібно боятися давати свій телефон, бути відкритим, не лякатися, що читач буде телефонувати і скаржитися з приводу реформ чи будь-чого ще. Також важливим став наголос, що ми – газета – маємо бути корисними, а не просто розважати. Ну і, звичайно, проекти. Спочатку не було зрозуміло про що мова. Але в ході роботи стало ясно, чому проектний підхід є важливим», - Кригер Вікторія, газета «Життя і слово», Острог.

«Я чітко зрозумів, що без сайту ми не зможемо йти далі. Бо для того, щоб працювати із молоддю, неодмінно потрібний цифровий носій інформації. А ще зрозумів, що потрібно подумати над тим, як захоплювати сусідні райони», - Зміївський Олександр, "Летичівська газета". 

«Для мене важливо було дізнатися про виклики, які чекають невеликі редакції у найближчий час – а саме про проблеми з доставкою. І що потрібно більше працювати для збільшення розповсюдження газети в роздріб. Я буду думати над тим, як створити мережу точок роздрібного продажу нашої газети», - Гуменюк Алла, газета «Вперед».

«Я дуже хочу, щоб ви розвивалися, і щоб ми зустрілися ще не один раз. Вважаю, що якщо людина любить свою роботу – у неї все вийде. Тому наше завдання – формувати команди саме з таких людей. Адже коли людина ходить на роботу тому, що немає більше куди піти – тоді її роботу доводиться виконувати комусь іншому», - Сергій Чернявський тренер і експерт семінару УАМБ у Хмельницькому.

Семінар з сучасних практик ефективного медіа менеджменту «Успішне медіа та проектний підхід: як це робити» був організований 09 листопада у місті Хмельницький Українською Асоціацією Медіа Бізнесу (УАМБ) в рамках проекту «Посилення економічної самостійності та цінності місцевих медіа для місцевої громади», який реалізовується за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. У ньому взяли участь 10 керівників місцевих газет Хмельницької та Рівненської області, які вже завершили процес роздержавлення або близькі до завершення.

Семінар у Хмельницькому – третій з 10, які будуть проведені УАМБ протягом найближчих місяців у різних містах України. Мета – допомогти редакторам та керівникам роздержавлених газет обмінятися досвідом, подивитися ширше на роль місцевого медіа та навчитися будувати роботу місцевого видання як проектну. Адже успішне медіа – це те, яке реалізовує багато різних проектів.

На кожному семінарі учасники обговорюють власні ідеї проектів – і це є першим практичним результатом участі. Переконані: чимало учасників цих семінарів розпочнуть реалізацію власних проектів. Крім того, за деякий час нами буде оголошений конкурс проектів для місцевих медіа і 10 проектів-переможців цього конкурсу отримають гроші на реалізацію своїх ідей.

 

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджера проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com

 

Захід відбувся в рамках проекту «Посилення економічної самостійності та цінності місцевих медіа для місцевої громади», який реалізовується за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.




 




Коментарі

Додати коментар