Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


8 квітня 2016

УАВПП відпрацьовує з «Укрпоштою» технологію роботи зі скаргами на якість доставки преси

Facebook Twitter LiveJournal

УАВПП другий місяць поспіль відпрацьовує з «Укрпоштою» механізм роботи зі скаргами передплатників на якість доставки преси.

Так, у березні до УАВПП надійшла скарга Полтавської обласної газети «Події та коментарі», читачка якої з січня не отримувала передплачене видання. УАВПП звернулася листом до керівництва «Укрпошти», надавши інформацію за погодженою раніше між УАВПП та «Укрпоштою» формою. Це дозволило суттєво прискорити процес пошуку помилки та вжити заходів для налагодження якісної та вчасної доставки видання передплатнику. В результаті протягом 2 тижнів ситуація була повністю проаналізована та виправлена. Керівництво «Укрпошти» запевнило, що для працівників відділення, де виникла проблема, було проведено додаткове навчання щодо порядку приймання та доставки періодичних видань за передплатою.

 

Учора, 07 квітня, УАВПП знову скористалася сервісом «Укрпошти» щодо роботи зі скаргами на доставку преси, отримавши відповідний «сигнал» від одеської газети «На пенсии».

Як зазначає редакція газети «На пенсии», вони отримали скаргу від читача, який повідомив, що не отримав №12 (березень 2016р.) та №14 (квітень 2016р.) передплаченого видання.

 

Сервіс контролю якості своєї роботи УДППЗ «Укрпошта» створила, у тому числі, на вимогу видавців як необхідну складову розвитку доставки преси. Наразі УАВПП та «Укрпошта» відпрацьовують роботу цього сервісу. УАВПП має надію, що така співпраця дозволить не просто поширити роботу цього механізму на всі друковані ЗМІ в Україні, але, в першу чергу, дозволить підвищити якість доставки преси в цілому та допоможе боротися з кожним випадком неналежної якості доставки передплати читачу.

 

Якщо ви та ваші читачі страждають через погану доставку преси – повідомте нас про це!

Телефон/факс (044) 425-58-21

04070, вул. Спаська 31-б, оф.301.

E-mail: organizator@uapp.org; lawyer@uapp.org

 

УАВПП.

 




Коментарі

Додати коментар