Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


19 лютого 2016

Обрано Пре-журі конкурсу професійної журналістики «Честь професії»

Facebook Twitter LiveJournal

З 18 лютого починає працювати пре-журі конкурсу професійної журналістики «Честь професії». Пре-журі – новий орган в системі оцінювання робіт, що був запроваджений рішенням Наглядової ради. Його завдання – відібрати не менше 10 та не більше 20 найкращих робіт у кожній номінації, що будуть допущені до подальшого оцінювання почесним Журі конкурсу. Відбір робіт здійснюватиметься за критеріями, що подані на сайті до кожної номінації, та триватиме до 15 березня. 

Склад Пре-журі цього року такий.

Номінацію «Кращий матеріал з громадянською позицією» оцінюватимуть Ольга Вакало, автор і ведуча програми «Знак питання» у Запорізькій обласній державній телерадіокомпанії, та Леся Ганжа, ГО "Центр UA", проект "Доступ до правди", редактор сайту dostup.com.ua.

У номінації «Краще подання резонансного матеріалу» роботи обиратимуть Олексій Шалайський, керівник проекту «Наші гроші», та Віталій Голубєв, головний редактор Видавничого дому "ОГО", викладач кафедри журналістики Національного університету "Острозька академія", керівник Школи універсального журналіста.

Роботи в номінації «Краще журналістське розслідування» потрапляють на розсуд Наталі Виговській, автору видання «Детектор медіа», та Юрію Аксьонову, головному редактору  фінансового поралу http://minfin.com.ua/.

Номінацію «Краще подання складної теми» оцінюватимуть Отар Довженко, викладач школи журналістики УКУ, та Галина Петренко, редактор інтернет-видання «Детектор медіа».

Роботи у номінації «Надія журналістики» обиратимуть Христина Стебельська, головний редактор UA: Перший, та Штурхецький Сергій, член Комісії з журналістської етики, член Комітету НМПУ, медіа-тренер, доцент кафедри журналістики Національного університету "Острозька академія", кандидат наук з державного управління

 

Пре-журі не розглядатиме роботи у спец-номінаціях.

 

Усі зареєстровані на конкурс роботи, положення про конкурс та новини, а також інші деталі читайте на офіційному сайті конкурсу. Окрім офіційного сайту, стежити за новинами можна на сторінці конкурсу в Facebook.

 

Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2016» підтримують:

- Шведське агентство з питань міжнародної співпраці та розвитку (The Swedish International Development Cooperation Agency)

- проект «У-медіа» міжнародної організації «Інтерньюз нетворк», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID),

- Програма розвитку ООН в Україні,

- Система Компаній Кока-Кола в Україні

- Компанія «Емвей Україна»

- Генеральний телевізійний партнер – UA: Перший

 

                                               Оргкомітет конкурсу:

УАВПП (друковані ЗМІ та Інтернет-ЗМІ):

Ольга Сергієнко

менеджер з сервісу, УАВПП 

044-425-58-21
organizator@uapp.org
www.uapp.org

НАМ (радіо та ТВ матеріали): 

Ольга Пришко

Pr-менеджер проектів НАМ
Тел. (095) 934 62 41 

project@nam.com.ua
www.nam.org.ua

 




Коментарі

Додати коментар