Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


4 грудня 2015

Українська Асоціація Видавців запрошує журналістів та редакторів на семінар «Найважливіші кроки для успішного роздержавлення»

Facebook Twitter LiveJournal

УАВПП запрошує журналістів та редакторів до участі у практичному семінарі «Найважливіші кроки для успішного роздержавлення». Захід проводиться за підтримки Проекту «Підвищення професіоналізму та сприяння актуальним реформам у ЗМІ», який впроваджується за фінансування Європейського Союзу та Ради Європи в рамках спільної програми «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні».

Семінар відбудеться 11 грудня у м.Хмельницький.

 

Семінар складатиметься з двох частин:

-       Практичні та юридичні аспекти роздержавлення: менеджерські та юридичні аспекти, які потрібно не просто врахувати, а вже сьогодні розпочати виконувати;

-       Фундаментальні цеглини успіху видання на вільному ринку: що саме є запорукою успіху сьогодні.

 

У програмі семінару:

Горобець Валерій, редактор Новотроїцької районної газети «Трудова Слава», секретар НСЖУ з питань комунальної преси

Розкаже про основні тенденції розвитку преси у світлі реформування.

Дяченко Олександр, керівник юридичного напрямку УАВПП

Розкриє нюанси закону про роздержавлення, можливості та ризики, закладені у вимогах законодавства, надасть орієнтири щодо необхідних кроків, які мають готуватися зараз, і допоможе скласти календар виконання

Собко Алла, редактор, Медіа-корпорація "Є"

Розповість про секрети успішного управління контентом на різних платформах – в друкованому виданні, на сайті та в соціальній мережі. Поділиться власними висновками щодо найвагоміших причин, що лежать в основі успіху польських видань.

Кушнерик Ольга, редактор відділу, юристконсульт Тернопільської обласної газети «Свобода»

Розкаже про досвід газети «Свобода», яка втримала тираж та збільшила аудиторію завдяки співпраці з недержавними організаціями. Поділиться досвідом щодо побудови співпраці з громадським сектором.

 

Детальна Програма семінару додається на окремому аркуші, а також доступна на сайті УАВПП.

 

Родзинка семінару – його сфокусованість на вивченні «нюансів, які реально працюють». Тут не буде порожніх доповідей. Усі експерти розповідатимуть виключно про те, що вони роблять сьогодні, і про те, які результати дає така робота. Учасники матимуть унікальну нагоду ставити питання кожному з експертів та обговорювати із ними свої ідеї, отримувати експертні оцінки щодо реалістичності та ефективності цих ідей.

 

Остання дата подання заявок – 08 грудня 2015 року, 18:00.

Заявку просимо заповнити онлайн: http://goo.gl/forms/5xT9pzOEPv

 

Будь ласка, зауважте, що:

- Загальна кількість учасників семінару – до 40 осіб, але необхідна обов’язкова акредитація;

- Участь в семінарі є безкоштовною;

- Організатор бере на себе усі витрати з організації семінару, харчування та компенсує учасникам вартість проїзду до місця проведення семінару (м.Хмельницький) та у зворотному напрямку;

- Організатор бере на себе функцію формування аудиторії семінару таким чином, щоб участь у ньому виявилась максимально корисною для усіх учасників. Це означає, що організатор лишає за собою право відмовити у акредитації на семінар. Кожен учасник має отримати від організатора підтвердження участі (та компенсації проїзду).

 

Перелік документів, які необхідно подати для участі у семінарі:

1) Заявка. Всі поля заявки обов’язкові для заповнення.

2) Мотиваційний лист (відповідне поле у Заявці), у якому учасник має описати свої очікування від участі у семінарі та пояснити, яким чином в подальшому він/вона використає отриману на семінарі інформацію.

Рішення щодо акредитації буде приймати Організатор виключно на підставі отриманих Заявки, опису Мотивації та Очікувань, а також власного бачення складу учасників семінару та наявності фінансових ресурсів на компенсацію вартості проїзду.

 

Запрошуємо надсилати заявки на e-mail: organizator@uapp.org або поштою на адресу УАВПП: 04070, м. Київ, вул.Спаська, 31Б, оф.301

Заявку просимо заповнити онлайн за посиланням: http://goo.gl/forms/5xT9pzOEPv

Якщо з якоїсь причини Ви не зможете заповнити заявку он-лайн, ми дублюємо цю форму у вкладеному файлі. Заповнений документ надішліть нам, будь ласка, якомога більш оперативно.

 

Контактна особа з питань участі – Ольга Сергієнко, менеджер із послуг УАВПП.

Тел. для довідок: (044) 425-58-21

Заявки приймаються до 08 грудня 2015 року, 18:00.

Результати реєстрації та список учасників семінару будуть оголошені на сайті УАВПП (www.uapp.org) ввранці 9 грудня 2015 року.

Кожен учасник отримає персональне повідомлення про участь та організаційні деталі телефоном та електронною поштою.

 

Довідкова інформація:

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) - www.uapp.org – добровільна недержавна неприбуткова організація – асоціація видавців, які об’єднали зусилля для того, щоб сприяти розвитку ринку друкованих ЗМІ, та докладати зусиль до збільшення його рекламної ємності, спрощення правил та регуляцій, покращення умов для ведення бізнесу, підвищення його інвестиційної привабливості.

З моменту створення (у 2001 році) УАВПП послідовно докладає зусиль як до покращення законодавства та регулювання стосовно умов для ведення бізнесу, так і передає видавцям знання та технології, необхідні для розвитку бізнесу. УАВПП є членом Всесвітньої Асоціації Видавців Газет та Новин (WAN-IFRA) та Міжнародної Федерації Періодичної Преси (FIPP).

 

Проект «Підвищення професіоналізму та сприяння актуальним реформам у ЗМІ» впроваджується за фінансування Європейського Союзу та Ради Європи в рамках спільної програми "Зміцнення інформаційного суспільства в Україні". Програма має на меті зміцнення захисту прав людини та основоположних свобод шляхом забезпечення більшої свободи, різноманітності та плюралізму в ЗМІ; відкритого, всебічного, сталого та орієнтованого на громадян підходу до Інтернету на засадах прав людини та ефективної системи захисту громадян з огляду на право на приватне життя і право на контроль над власними персональними даними. Детальніша інформація про проект -http://www.coe.int/uk/web/kyiv/41

 

Програма




Коментарі

Додати коментар