Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 листопада 2015

Українська Асоціація Видавців запрошує журналістів та редакторів на практичний семінар з обміну кращими практиками роботи ЗМІ

Facebook Twitter LiveJournal

УАВПП запрошує журналістів та редакторів до участі у практичному семінарі «Інновації у ЗМІ: досвід колег щодо роботи з аудиторією та контентом». Захід проводиться за підтримки Проекту «Підвищення професіоналізму та сприяння актуальним реформам у ЗМІ», який впроваджується за фінансування Європейського Союзу та Ради Європи в рамках спільної програми «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні».

Семінар відбудеться 27 листопада у м.Полтава.

Один з запланованих на семінарі заходів – майстер-клас Світлани Панюшкіної, головної редакторки segodnya.ua «Що робить сайт ефективним?». Вона розповість про секрети управління трафіком, розумний баланс новин та аналітики, підводні камені монетизації.

 

У програмі семінару:

Наталія Очкань, головна редакторка, vpoltave.info, Полтава

«Все для громади» - від реальної допомоги у відповідь на звернення до можливості висловити свою думку через прес-центр видання.

Сергій Шаповал, головний редактор, kowel.com.ua, Ковель

Коли менше новин – краще. Досвід фокусування на резонансних темах

Управління контентом та два різні носії: традиційний та цифровий.

Світлана Ляшко, в.о. головного редактора, районна газета «Сарненські новини» (м.Сарни, Рівненська область)

Соціальні теми та фінансова незалежність районного видання: секрети успіху видання, на допомогу якого багато хто сподівається як на останню інстанцію

 

Детальна Програма семінару додається на окремому аркуші, а також доступна на сайті УАВПП.

 

Родзинка семінару – його сфокусованість на вивченні реально працюючих практик. Тут не буде порожніх доповідей. Усі експерти розповідатимуть виключно про те, що вони роблять сьогодні, і про те, які результати дає така робота. Учасники матимуть унікальну нагоду ставити питання кожному з експертів та обговорювати із ними свої ідеї, отримувати експертні оцінки щодо реалістичності та ефективності цих ідей.

 

Остання дата подання заявок – 23 листопада 2015 року.

Заявку просимо заповнити онлайн: http://goo.gl/forms/ubRLp8ePVX

 

Будь ласка, зауважте, що:

- Загальна кількість учасників семінару – до 40 осіб, але необхідна обов’язкова акредитація;

- Участь в семінарі є безкоштовною;

- Організатор бере на себе усі витрати з організації семінару, харчування та компенсує учасникам вартість проїзду до місця проведення семінару (м.Полтава) та у зворотному напрямку;

- Організатор бере на себе функцію формування аудиторії семінару таким чином, щоб участь у ньому виявилась максимально корисною для усіх учасників. Це означає, що організатор лишає за собою право відмовити у акредитації на семінар. Кожен учасник має отримати від організатора підтвердження участі (та компенсації проїзду).

 

Перелік документів, які необхідно подати для участі у семінарі:

1) Заявка. Всі поля заявки обов’язкові для заповнення.

2) Мотиваційний лист (відповідне поле у Заявці), у якому учасник має описати свої очікування від участі у семінарі та пояснити, яким чином в подальшому він/вона використає отриману на семінарі інформацію.

Рішення щодо акредитації буде приймати Організатор виключно на підставі отриманих Заявки, опису Мотивації та Очікувань, а також власного бачення складу учасників семінару та наявності фінансових ресурсів на компенсацію вартості проїзду.

 

Запрошуємо надсилати заявки на e-mail: organizator@uapp.org або поштою на адресу УАВПП: 04070, м. Київ, вул.Спаська, 31Б, оф.301

Заявку просимо заповнити онлайн за посиланням: http://goo.gl/forms/ubRLp8ePVX

Якщо з якоїсь причини Ви не зможете заповнити заявку он-лайн, ми дублюємо цю форму у вкладеному файлі. Заповнений документ надішліть нам, будь ласка, якомога більш оперативно.

 

Контактна особа з питань участі – Ольга Сергієнко, менеджер із послуг УАВПП.

Тел. для довідок: (044) 425-58-21

Заявки приймаються до 23 листопада 2015 року, 14:00.

Результати реєстрації та список учасників семінару будуть оголошені на сайті УАВПП (www.uapp.org) ввечері 23 листопада 2015 року.

Кожен учасник отримає персональне повідомлення про участь та організаційні деталі телефоном та електронною поштою.

 

Довідкова інформація:

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) - www.uapp.org – добровільна недержавна неприбуткова організація – асоціація видавців, які об’єднали зусилля для того, щоб сприяти розвитку ринку друкованих ЗМІ, та докладати зусиль до збільшення його рекламної ємності, спрощення правил та регуляцій, покращення умов для ведення бізнесу, підвищення його інвестиційної привабливості.

З моменту створення (у 2001 році) УАВПП послідовно докладає зусиль як до покращення законодавства та регулювання стосовно умов для ведення бізнесу, так і передає видавцям знання та технології, необхідні для розвитку бізнесу. УАВПП є членом Всесвітньої Асоціації Видавців Газет та Новин (WAN-IFRA) та Міжнародної Федерації Періодичної Преси (FIPP).

 

Проект «Підвищення професіоналізму та сприяння актуальним реформам у ЗМІ» впроваджується за фінансування Європейського Союзу та Ради Європи в рамках спільної програми "Зміцнення інформаційного суспільства в Україні". Програма має на меті зміцнення захисту прав людини та основоположних свобод шляхом забезпечення більшої свободи, різноманітності та плюралізму в ЗМІ; відкритого, всебічного, сталого та орієнтованого на громадян підходу до Інтернету на засадах прав людини та ефективної системи захисту громадян з огляду на право на приватне життя і право на контроль над власними персональними даними. Детальніша інформація про проект -http://www.coe.int/uk/web/kyiv/41

 

Програма семінару




Коментарі

Додати коментар