Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


11 квітня 2015

Занотуйте дату - 24 квітня: Конференція «Журналістика та журналістські стандарти у кризові часи» та церемонія нагородження конкурсу «Честь професії»

Facebook Twitter LiveJournal

Українська асоціація видавців (УАВПП) та Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) просять Вас занотувати у своїх календарях важливу дату - 24 квітня у Києві відбудеться міжнародна конференція з актуальних питань професійної журналістики «Журналістика та журналістські стандарти у кризові часи». У цей же день відбудеться Конгрес Комісії журналістської етики, а ввечері - церемонія нагородження переможців шостого конкурсу професійної журналістики «Честь професії 2015». 

Цього року за перемогу змагаються 627 журналістських матеріалів.

Окрім 5 основних номінацій – ще у двох спеціальних. Перша - це «Дотримання фахових стандартів в кризовий час», запроваджене в рамках програми Ради Європи та Уряду Канади «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі». Друга - це «Будуємо нову Україну разом», яку запровадило у 2015 році Представництво Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні.

Спеціальним призом вже вшосте поспіль компанія «Емвей Україна» нагородить автора найкращого «Матеріалу, що надихає на створення власного бізнесу».

Місце проведення та детальна програма будуть оголошені пізніше – слідкуйте за нашою розсилкою та за сайтом конкурсу. Окрім офіційного сайту, стежити за новинами можна на сторінці конкурсу у Facebook.

Конкурс професійної журналістики «Честь Професії 2015» підтримують:

- проект Ради Європи «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі», який фінансується урядом Канади,

- проект «У-медіа» міжнародної організації «Інтерньюз Нетворк», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID),

- Представництво Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні,

- компанія «Кока-Кола Україна»,

- компанія «Емвей Україна».

 

Оргкомітет:
 

УАВПП (друковані ЗМІ та Інтернет-ЗМІ):
Ольга Сергієнко
менеджер з сервісу, УАВПП
044-425-57-87
organizator@uapp.org
www.uapp.org

НАМ (радіо та ТВ матеріали):
Христина Дрогомирецька

Керівник прес-служби НАМ
Тел. (044) 254 55 56
project@nam.com.ua
www.nam.org.ua

 

 




Коментарі

Додати коментар