Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


16 вересня 2014

Глобальний інноваційний форум Social Good Summit

Facebook Twitter LiveJournal

Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) та Асоціація видавців періодичної преси запрошують Вас на щорічний інноваційний форум Social Good Summit, який проходитиме 22 вересня 2014 року в Київському Національному Університеті ім. Т.Г.Шевченка

Реєстрація о 9:30. Початок: 10:00.

Київ, вул. Володимирська 60, аудиторія 204 (Червоний корпус)

Головна тема обговорення - Як новітні технології, інновації та соціальні медіа можуть змінити життя людей та допомогти знайти відповідь на глобальні виклики людства.

Учасникам будуть представлені надзвичайно цікаві інноваційні проекти «Електронний майдан», «Нова країна», «Восток SOS», Проект ПРООН «Інтерактивна карта будівель, пошкоджених внаслідок конфлікту у Донецькій та Луганській областях», «Semasearch - Використання високих технології у боротьбі з корупцією», «Уроки онлайн. Освіта ХХІ століття», студентські проекти «Інвалідний візок – всюдихід», «Ультразвуковий «навігатор» для людей з вадами зору» та інші.

У заході візьмуть участь провідні представники бізнесу, наукових кіл, громадянського суспільства, органів влади, студенти, журналісти та IT експерти, які обговорюватимуть досвід, технології та інноваційні ідеї, які допоможуть перетворити виклики сьогодення на можливості для зростання, розвитку та прогресу людства.  

Захід проходитиме в рамках глобального форуму, що проходитиме в м. Нью-Йорк та в багатьох країнах світу. Організатори глобального форуму - Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН), Фонд Організації Об’єднаних Націй, компанія Mashable, Ericson та Фонд Білла та Мелінди Гейтс. Найкращі інноваційні проекти з України будут представлені на глобальному форумі в м.Нью-Йорк.

Акредитація: до 18 вересня 14:00 за електронною поштою: Yevgeniy.zelenko@undp.org




Коментарі

Додати коментар