Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


3 вересня 2014

«День інновацій у видавництві ЗМІ»

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Видавців (УАВПП) – найбільше українське об’єднання компаній-видавців періодичних ЗМІ, як друкованих, так і цифрових – запрошує взяти участь у Конференції з ефективних рішень у видавничому бізнесі «День інновацій у видавництві ЗМІ».

Конференція відбудеться у п’ятницю, 26 вересня 2014 року, у місті Чернігів, на території готельного комплексу Shishkinn (http://shishkinn.com/ вул. Сновська 10, с. Сновянка, Чернігівська обл.)

Ввечері відбудеться урочисте відкриття щорічного джазового фестивалю Chernigiv Jazz Open 2014 (за квитками звертайтесь до організаторів - http://www.chejazz.info/ та +38095-860-21-00).

Конференція присвячена обговоренню «свіжих» успішних «рецептів» розвитку видавничих проектів: збільшення аудиторій, збільшенню рекламних надходжень, скороченню витрат та нових технологічних можливостей для розвитку видавничого бізнесу в сучасних непростих умовах Українського ринку.

13:00 – 16:00

Що буде з індустрією та які видавничі проекти є успішними сьогодні?

1. Досвід Forbes Україна: спецпроекти та мультимедійні рішення для продажу реклами. Тетяна Єфіменко, Генеральний директор, UMH Publishing

2. «Навколо України на одному подиху». Досвід журналу «Автомир» зі збільшення аудиторії. Олена Матушенко, директор з маркетингу та інтегрованих проектів, «Бурда-Україна»

3. Досвід продажу контенту від журналу «10 історій». В’ячеслав Бєлоусов, видавець

4. Досвід продажів реклами за «частотним» принципом від газети «Вести». Олександр Антонець, комерційний директор, газета «Вести»

Теми для обговорення:

-          Рекламні гроші: основні тенденції і що ми можемо робити спільно, щоб впливати на ситуацію?

-          Продаж тиражів та попит на інформацію: що ми можемо робити спільно?

16:00 – 18:00

Останні можливості ІТ рішень для видавців. Доповіді та обговорення

- Рішення для підвищення ефективності роботи з фінансами. Досвід автоматизації видавничого будинку «Бурда Україна». Рукін Олексій, директор Fort.Group, Торяник Дмитро, Янчевська Ганна, керівники проектних відділів Fort.Group

- Яким чином технологія (Newsasset) допомагає перетворювати газети. Від видавництва журналів до багатоканального доступу до інформації. Історії успіху. Костас Врахнос, менеджер з міжнародної дистрибуції, ATC/Newsasset, Греція.

Участь у конференції є безкоштовною, проте організатори (УАВПП) просить усіх бажаючих взяти участь зареєструватись не пізніше 12:00 понеділка, 22 вересня. Для цього направте листа на електронну пошту organizator@uapp.org або зателефонуйте за номером +38044-425-57-87




Коментарі

Додати коментар