Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 липня 2014

Видавці УАВПП рекомендують Уряду забезпечити поширення державної преси в зоні АТО та готові надати безкоштовно частину тиражу для постраждалих територій.

Facebook Twitter LiveJournal

18 липня на виконання доручення Прем'єр-міністра України від 15.07.2014 №26777/0/1-14 щодо визначення переліку друкованих ЗМІ, які необхідно розповсюджувати в населених пунктах Донецької та Луганської областей, звільнених від терористів, УАВПП підготовлено рекомендації для Уряду щодо поширення друкованих ЗМІ.

Для реалізації прав громадян на інформацію слід як найшвидше сприяти відновленню системи доставки преси за передплатою та у роздріб для всіх вітчизняних видань без виключення. До моменту відновлення системи розповсюдження преси, з метою реалізації державної інформаційної політики на звільнених територіях на систематичній основі слід забезпечити розповсюдження державних друкованих ЗМІ. Перш за все мають поширюватися суспільно-політичні видання, які висвітлюють діяльність органів державної влади та мають найбільш оперативну і достовірну інформацію щодо рішень/дій влади в зоні АТО та на звільнених територіях. Йдеться у зверненні асоціації.

Також видавці об’єднані в УАВПП готові безкоштовно надати частину тиражів своїх видань для розповсюдження на територіях, які постраждали від дій терористів. Якщо Уряд підтримає таке рішення дирекція УАВПП організує збір таких видань.

 

 

УАВПП.

 




Коментарі

Додати коментар