Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


27 серпня 2012

Розпочинається останній тиждень акредитації ЗМІ для участі в 64-му Всесвітньому Газетному Конгресі та 19-му Всесвітньому Форумі Редакторів

Facebook Twitter LiveJournal

28 серпня 2012 року завершується акредитація представників засобів масової інформації для у часті у 64-й Всесвітньому газетному конгресі і 19-ому Всесвітньому форумі редакторів. Акредитація для представників ЗМІ – безкоштовна!

Акредитація триває до 18.00 28 серпня 2012 року!

Нагадаємо, акредитуватись Ви можете за електронною адресою: sym_julia@mail.ru або телефонами: 067 479 14 30, 066 946 92 72. Контактна особа - Юлія Зінькевич.

64-й Всесвітній Газетний Конгрес/19-й Всесвітній Форум Редакторів відбудуться в Києві з 2 по 5 вересня 2012 року. Цей всесвітній саміт вперше пройде в Україні та збере разом провідних видавців світу, головних редакторів та інших керівників медіа-організацій вищого рівня – від лауреатів Пулітцерівської премії і до представників ЮНЕСКО, а також провідні видання – такі як The New York Times, The Washington Post, The Wall Street Journal, The Times і багато інших.

3 вересня 2012 року у Міжнародному центрі культури та мистецтв (Жовтневий палац) відбудеться Урочиста церемонія відкриття Конгресу та Форуму редакторів та вручення нагороди «Золоте перо свободи». Окрім цього протягом дня пройдуть сесії, присвячені трендам світової преси.

Сесії 4 та 5 вересня 2012 року  пройдуть в Українському домі і будуть присвячені вивченню інноваційного досвіду ведення бізнесу, редакційних стратегій та нових успішних медіа-моделей, які створювались та використовувались засобами масової інформації по всьому світу.

Для акредитованих представників засобів масової інформації буде організовано ПРЕС-ЦЕНТР, до якого щогодини виходитимуть представники світової еліти медіабізнесу щоб відповісти на Ваші запитання та поділитися досвідом створення та організації роботи провідних друкованих видань Світу.

Звертаємо Вашу увагу на те, що на офіційному веб-сайті Конгресу та Форуму редакторів www.wan-ifra.org/kiev2012 Ви зможете знайти більш детальну інформацію про заходи, програму Конгресу та спікерів, які вже підтвердили свою участь.

Інформацію про графік роботи прес-центру, виходу до преси, правила роботи представників ЗМІ під час Конгресу та Форуму, програму заходу та іншу додаткову інформації акредитованим журналістам буде надіслано додатково до 1 вересня 2012 року.

Ми будемо щиро раді, якщо Ви виявите бажання приєднатись до цієї події світового рівня!




Коментарі

Додати коментар