Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


8 червня 2012

Всесвітній Газетний Конгрес та Всесвітній Форум Редакторів 2012 року: Перехід соціальних медіа на вищий рівень

Facebook Twitter LiveJournal

На сьогоднішній день, величезна кількість новостійних організацій мають сотні  тисяч шанувальників у мережі Facebook, приблизно мільйони у Twitter,та використовують ці соціальні мереж і для збору інформації, поширення її серед більшої кількості людей, разом з цим зміцнюючи вже існуючу відданість своїх читачів, та спрямовані на залучення нових.

Питання, з яким стикається все більша кількість редакторів, полягає в тому, як конвертувати випадкового відвідувача сторінки у соціальній мережі на відданого читача, який зміг би додати цінності публікації або фінансово, або за допомогою надання інформації, наповнення контенту.

Ріярд Мінті, керівник соціальних медіа у компанії AlJazeera Media Network, відчув рівень значення користувацького контенту в ході власної роботи. Він створив свій міський портал, подібний Facebook, Twitter та YouTube. Протягом революції у Єгипті, коли багато журналістів були вислані з країни, 16000 відеороликів були розміщені на порталі AlJazeera за 11 днів.

Мінті та інші експерти соціальних медіа ділитимуться порадами щодо переходу на новий ефективний рівень соціальних медіа в ході Всесвітнього форуму редакторів, що проходитиме у Києві, 2-5 вересня  2012 року. Це можливість навчатися, отримуючи їх досвід експертів, та спілкуватися з професіоналами з усього світу. У цьому році Всесвітній Форум Редакторів пройде поряд з 64-м Всесвітнім Газетним Конгресом та Інфо Сервіс Експо2012.

Використовуйте свою присутність на події, щоб підтримати свободу  ЗМІ в Україні.

Інформація: WAN-IFRA




Коментарі

Додати коментар